Fuck!

Man ska inte åka till Karlstad, man tappar bara bort saker. Första gången jag var uppe hos Nåltagar-C efter att hon hade flyttat dit kom jag hem utan bankkort, id-kort och universitetskort. Nu upptäckte jag precis att jag inte har min mobilladdare med mig hem, helvete! Mobilladdaren är väl knappast utanför C's lägenhet, grejjen är ju bara den att hon nu har flyttat ifrån den och är i Götlaborg och inte ska upp till den lägenheten den närmaste veckan. Muttermuckla. Bara att gå till elektronikaffärer imorgon då och kolla om de kan ha en laddare till min gamla skitmobil. Som att den här månaden inte var tillräckligt ekonomiskt ansträngd...

Bakfyllan Allan

Och så var man tillbaka i Örebro då, bakfull som en gnu. Det blev en hel del igår, och det kändes i morses då jag hjälpte till att bära ner en sjukt otymplig och tung soffa, uscha mig. Men kul hade vi igår, kom inte längre än soffan hemma hos Nåltagar-C där man satt i tubtopp och strumpbyxor och hävde vin, amarulla och vodka. Sedan började jag och F med den roliga leken att ringa till random människor. En mycket trevlig lek, roligast var nog den gången vi kom hem till mig vid 8 på morgonen, fulla som två kastruller och sen låg bredvid varandra i en säng och roade oss med att se vilka som kunde tänkas vilja prata med oss. Fast det är många år sedan den gången. Fick prata med några roliga personer inatt iaf, T-Benet, Smurfen och LINDA! svarade, väldigt trevligt. Och så spisades det gamla klassiker som Boppers, Jerry Williams och Åke Tråk. Märks det att jag och F är raggarungar? Näe, skulle jag väl aldrig kunna tro! Vi kör en Jerka på det tror jag.

White Trash

Har spenderat dagen inne i Karlstad Centrum med F och Josajävel. Blev en riktigt fin brunch på Scandic, mmm, brunchbuffé, efter den var vi totalt illamående och proppmätta. Sen begav vi oss ut på stan och letade white trash-kläder. Berättade för Josajävel vilken stil som gäller i sommar och hon vart helt såld på idén. Jag hittade mig en alldeles eminent kjol iaf, blir sjukt bra. F har under eftermiddagen lekt wet t-shirt contest med sig själv i duschen då hennes tröjor av någon anledning har en tendens till att fastna i de nygjorda tatueringarna. Hon berättade dock att det inte var speciellt roligt att leka den leken ensam, fast det hade man nog kunnat räkna ut med arslet. Nu dricks det nazivin och inväntar Nåltagar-C och hennes karl som varit i Götlaborg med ett flyttlass. Senare kanske det blir ännu mer alkoholhaltiga drycker och ett vitrinskåp i trosorna!!!

Karlstad

Sitter hemma hos Nåltagar-C i Karlstad, lite småbakis och jävlig. F står i duschen och försöker få loss t-shirten som fastnat i kroppen, C sitter i en bil med sin karl, jag och F är nytatuerade, till F's stora förvåning. Jag tror seriöst ett det tog ett par timmar EFTER att vi hade tatuerat oss som hon förstod vad vi hade gjort. Kan iof bero på att jag inte berättade någonting förrän vi var i studion. Idag: Chilla på stan med en redigt finer tös! Sen kommer C och karln tillbaka från Götlaborg, då blir det mer vin, mer mat, och kanske en piercing också, man vet ju aldrig. (En negativitet dock: Efter de nya gaddningarna så ser man verkligen hur snett chestpiecen sitter på min kropp, ajsing bajsing...)

NU!

Nu hoppar jag på en buss in mot stan för att möta upp min älskade F! Det firar vi med lite Lewis Black!

Nedräkning... SNART SLUT!!

Om inte ungefär en och en halv timme så är världens bästa F här! Då ska det göras hemlagad pizza, vilket skapade en del förvirring när jag var i mataffären förut då F bestämt sig för att gå och bli vegan. Men hon skulle köpa med sig vegansk ost upp från Götlaborg, så det blir nog bra.
Dock så snöar det nu igen, INTE OKEJ! Jag vill ju ha vår, det här är absolut inte roligt längre! Vill kunna sitta på soffan på balkongen och dricka kalla bärs och njuta i vårsolen, kan jag få det snart eller?
Kanske inte världens vanligaste balkongsoffa, men den står bra där, fick ju inte plats i köket så. Och ja, bilden är inte taget nu, den är tagen i höstas när soffan precis hade kommit dit.

Att posta saker... del 3

Bra att Gobbfan finns som ger en finfina länkar, till exempel den här där man kan se vad man faktiskt kan posta. To Mr Chen var Eric Ericssons projekt som jag skrev om igår. Enjoy!

Finfint spel

Syrran min har konstruerat ett spel i flash, gissar på att det kan ha något med hennes utbildning att göra, eller om hon bara hade lite tråkigt. Men iaf, man ska mata gubben med cigg, kaffe och öl, hur bra som helst! Hmm, undrar om hon kan ha haft sin storasyster som förlaga, hahaha. Spelet hittar ni här, kör hårt!

BOKREA!!!

Bokrean är som sagt inte bra för min ekonomi, även om jag tycker den är väldigt rolig. Begav mig iväg ut på stan med Em elie och hennes dotter efter att ha träffats på universitetet en stund. Sa till Em elie när vi kom till stan att jag max skulle köpa två böcker, men så blev det ju inte, kom snarare hem med sju... Men jag införskaffade två böcker till Lillskiten också som jag ska skicka ner i ett paket till honom, man ska uppmuntra barn till att läsa mer.
Det här var det jag kom hem med, en rolig uppslagsbok vid namn Slå upp mig, en bok om människor som gav sina liv till Hollywood vid namn Some americans, en bok om modern erotisk konst vid namn Ars Erotica, en bok om deprimerande låttexter vid namn I hate myself and I want to die och en bok vid namn Erotic fantasy, den sistnämnda har jag inte öppnat den, den är inplastad, kan bli spännande.
Lillskiten ska få ett Bert-bok och en bok om kroppen. Boken om kroppen har jag tjuvläst i lite på bussen, väldigt rolig och pedagogisk, funderar på om jag ska läsa ut den innan jag stoppar ner den i paketet. Är ju ganska bra att veta vad jag faktiskt ger honom att läsa, och ibland kan böckerna vara sjukt roliga. I vintras fick han en bok av Fredde Granberg när han fyllde år, handlar om världens sämsta superskurkar Elak och Pucko. Den tyckte jag var så rolig att jag var tvungen att köpa ett exemplar till mig själv sen, hahaha.
Grisen var lite nyfiken på böckerna hon/han också, undrar om hon/han vet vad det är för någonting, eller om hon/han bara tycker det verkar vara någonting som det går att ha sönder och leka med.

Att posta saker... del 2

Nu har T-benet berättat om en annan postad sak, han och Flaggstången postade tydligen en flaska avslagen slödrick (jag gissar på att det dessutom inte var speciellt mycket kvar i flaskan), även den med postadressen "TILL DE HUNGRIGA BARNEN I AFRIKA". Undrar vart sådana saker tar vägen egentligen? Eric Ericsson, som har gjort böckerna Brev Till Samhället och Brev Till Utlandet, vilket är två helt fantastiska böcker, ska ju tydligen ha haft ett annat projekt där han testade hur många olika saker man kunde skicka till en postbox i Tyskland så länge man skrev adress på och satte på rätt porto. Hmm, ska nog luska lite i det tror jag, känns som att det kan vara ett riktigt roligt projekt.

Att posta saker...

Just nu sitter en människa och försöker övertala mig att posta en bit äppelpaj, hmm, kanske skulle funka. Detta får ju mig såklart att tänka på min vän The Almighty Mr C. När vi pratades vid häromveckan berättade han att han hade svullat pizza och kebabrulle vid samma måltid, varför han var så hungrig vet jag inte, men inte orkat hela kebabrullen utan lämnat halva, vilket ju är väldigt förståeligt. Men då han inte åt upp sin kebabrulle klagade hans brud, hon är mellanstadielärare, på honom och sa "tänk på barnen i Afrika". Så vad gjorde Mr C? Jo, på rent vres så postade han sin halva kebabrulle han inte orkade äta upp, och självklart löd postadressen: "TILL DE HUNGRIGA BARNEN I AFRIKA". Fin tanke, verkligen.

Nedräkning...

Om nitton timmar är hon här! Min bästaste bästa! LÄNGTAR!!!

Lewis Black

Jag måste säga att Lewis Black är en oerhört fascinerande man. Sitter och kollar på en intervju med honom från Aspen Ideas Festival 2009, mycket intressant att titta på, eller ja, kanske inte att titta på, två äldre herrar på ett podium, men att lyssna på. Här får ni ett klipp från intervjun, verkar det intressant, så se hela.
Behöver jag ens berätta att jag hemskt gärna skulle vilja ha boken han har skrivit och som han här läser ur?

Kurrkurrkurr

Kurrkurrkurr, så låter det i mitt högeröra, igen, och anledningen är densamma som vanligt: Lucy Da Man! Hemma från mötet, nu lite Lewis Black, sen plugg, same old same old!

I'ts SÅ!

Ska dra på möte med It's SÅ!-gruppen alldeles strax, just nu sitter jag och roar mig med att ta fulkort, hahaha. Ungefär så mycket händer i min värld kvart över fyra en onsdag, plugg, möte och fulerier. Men men, det är oxå ett liv, framför allt är det mitt liv!
Jag är en fruktansvärt seriös människa, jag lovar!
Hahaha, jag behöver då fan inte skaffa några sillisar, verkar ju jävligt onödigt och dumt!

Badankan Bertil del 2

Bertil goes bananas

Badankan Bertil har nu, efter att ha suttit stum hela jävla dagen, bajsat på mitt hallgolv. Ja, det är sant, Bertil vände helt plötsligt tvärt på sig och gick ut i hallen och bajsade på golvet. Där rök timmar, åh timmar, av bajsa-på-lådan-träning. Så nu har jag suttit här en stund och försökt förklara för Bertil att han får torka upp efter sig, men han vägrar lyssna. Eller så lyssnar han, jag vet inte, det är så svårt att avgöra när han bara stirrar på mig med det där förbannade flinet.

Blinka nån gång ankjävel, blinka!


The Roots

Tror att The Roots låt The Seed 2.0 kommer gå varm här hemma idag, känns som att den passar denna dag alldeles utmärkt. Allt som oftast en låt man lyssnar på alldeles sällan, så när man väl får fram den igen så blir man glader. Tror det är svårt att sura till den, faktiskt. Ge den en lyssning, det är det värd!

I FUCKING LOVE STEWIE

Stewie är helt klart den roligaste karaktären i Family Guy. Denna överintelligenta bebisen får mig allt som oftast att börja asgarva, fast frågan är om man själv skulle vilja ha en unge som är som honom. Han har ju faktiskt många tankar om att döda sin mamma, så han känns som en bebis man vill hålla på lite avstånd. Men rolig, det är han, ett helt fantastiskt avsnitt med honom är The Tan Aquatic with Steve Zissou. Vem vet, en dag kanske han lyckas ta över världen, men vad händer då?

Jag skrattar så jag dör!

Hittat så många roliga saker ikväll. För det första hittade jag en sjukt rolig blogg, den innehåller verkligen min typ av humor. Kolla in therewillbenodawnforham, riktigt hysteriskt roligt är det. Åh vad jag skulle vilja träffa denna roliga människa!
Sen fick jag en trailer av Gobbfan. När man ser den tror man att det inte kan finnas en hel långfilm, utan bara en fejktrailer, men så är tydligen inte fallet. Gobbfan har lovat mig att jag ska få se den när jag är bakfull någon gång. Är säkerligen världens kalkon-film, men antagligen även sjukt underhållande! Bara det att filmen heter One Eyed Monster säger ju en hel del. Kolla trailern så förstår ni vad jag menar.

Alice in Wonderland

Wehey, på torsdag nästa vecka blir det att se Alice i Underlandet, Em elie fixade biljetter åt henne och mig ikväll, mycket fin idé från den tjejen måste jag säga. Bilderna och trailersen man sett från Alice verkar utlova ett väldigt trevligt biobesök i sann Burton-anda!
Har dessutom pratat ihop mig lite inför helgen med en mycket trevlig människa, kommer bli svinbra. F vet fortfarande ingenting om vad som händer, funderar på hur nyfiken hon är nu. Däremot så vet jag att hon är väldigt fascinerad över att jag faktiskt inte berättat någonting för henne, då jag har en historia av att inte kunna hålla roliga saker som vi ska göra hemligt för henne. För hur avslöjande är det inte att ge ledtråden "Aldrig en syster" när man har fixat biljetter till en Lars Demian-konsert?

Dagens låttips från Gobbfan

Citat Gobbfan: "två glada män med sina egna små problem gör finfin cover tillsammans:"

Mmm, Nick Cave och Shane McGowan, underbara var för sig, tillsammans leder det nästan till tårögdhet.

Nedräkning...

Om två dagar är hon här!!! Då har jag bestämt att det blir mat och vin, så F, vi ska äta mat och dricka vin på torsdag! Fast inte för mycket, vi ska ju åka sen på fredagen, till Korpilombolo och lära oss att kasta lasson på renar. Eller skulle vi till Umeå och lära oss hur man gör en äkta punkgryta av old school-veganerna? Eller skulle vi åka Finlandsfärja och dansa loss till något dansband? Eller skulle vi till Sälen på pulka-vm? Eller kommer jag hålla käften tills på fredag om vad vi ska göra?

West Coast Riot

Nu har West Coast Riot släppt ytterligare några band, och ett av dem är Flogging Molly, mycket fint! Dropkick Murphys och Flogging Molly, den dagen kommer osa av irländsk folkmusik och svettiga, dansande människor! Nu ska man bara fixa sig en biljett oxå.
Jag verkar dessutom vara frågecentral idag igen, fick frågan av Flaggstången nyss om hur en FA-skattsedel fungerade, jag har ingen aning, kanske orkar jag ta reda på det åt honom, kanske inte. Det märker vi.

Badankan Bertil del 1

Badankan och jag

Idag umgås jag med min badanka, vi kan kalla honom Bertil. Badankan Bertil. Han är utav en ganska trög natur, jag har nu suttit i tre timmar och försökt att kommunicera med honom, men han vägrar svara på tilltal och stirrar istället på mig ordlöst och med ett djävulskt flin. Hans näbb är fruktansvärd, ständigt med det där flinet, jag kan inte sluta stirra på det.

Jag började med en halvtimme sedan en övertalningskampanj om att Bertil borde gå och handla, hävdar bestämt att det är hans tur att pallra sig ner till affären. Men kommer det någon reaktion från Bertil? Nej, han sitter bara där på vardagsrumsbordet med det där förbannade flinet, ständigt stirrandes på mig. Han blinkar inte ens, aldrig.

Jävla plastanka, han har badförbud i en vecka.


Det gick åt helvete...

Ok, det gick inte speciellt bra med det där att sluta röka, stod i köket och kände hur käkarna började knipa ihop jävligt hårt och så kommer kombon C och säger att hon har rökt tidigare idag och att hon ska ut och röka. Klart som fan att jag då följde med henne ut på balkongen och snek en cigg av henne. Hennes idé, hon bröt det, så jag avsäger mig allt ansvar, hahaha.
Hmm, om man kanske skulle lägga ut en del av badanke-storyn, hittade den förut, jo, kanske kan var nåt. Sen blir det att se Pans Labyrinth för att skriva ner en segmentering.

Sluta röka?

Jag har inte rökt än idag, för kombon C sa häromdagen "jag tänkte sluta röka efter min tenta" vilket jag av någon outgrundlig anledning tyckte var en superb idé, fråga mig inte varför. Och eftersom C skrev sin tenta igår, så var det dags att sluta idag. Än så länge är jag på hyfsat humör, blir väl Lucy som kommer få ta smällarna idag. Varför slutar jag röka för egentligen? Jag älskar ju mina cigaretter! Vet inte hur det går för Cilla heller, hälsade bara snabbt på henne nu när jag kom hem, blev ett kort möte om pm'et, så jag vet inte vilket humör hon är på. I värsta fall startar vi väl tredje världskriget här i lägenheten, men det finns väl en ganska enkel lösning på det kriget: CIGARETTER!!!
Framförallt kommer jag nog ha sjukt svårt för att inte röka när jag dricker, så jag kanske kan hålla det här tills helgen (om det inte skiter sig innan) och ett tillfälle då man ju kan räkna ut med arslet att det inte kommer kunna fungera är ju Tattoobåten. Att tro att man åker rökfri dit och kommer rökfri därifrån är ju som att tro att Moses verkligen vandrade 40 år i öknen, DET HÄNDER INTE!!! Då ska jag röka, punkt slut, ingen diskussion i fråga, ge mig öl och cigg!!!

Wakie Pakie

Försöker få mig själv att vakna ordentligt, ska iväg till universitetet för grupparbete med att skriva PM, och sen seminarie hela kvällen. Får se om man blir kvar på universitetet hela dagen eller om man lyckas ta sig hem en sväng emellan. Nu: Musik så jag vaknar!

When I grow up...

... I wanna be Bettie Page!

Skäll

Och nu fick jag en utskällning av Gobbfan, fick meddelande via msn där det enbart stod "DITT FEL!!!!" och så en länk efter. Var ju tvungen att kolla länken, och då hittade jag den här videon:
Gobbfan lydde tydligen mitt råd om att titta på Family Guy-avsnittet I Dream Of Jesus och sen hade låtet fastnat på Gobbfans hjärna, som han själv beskrev det: "HELA jävla DAN!!!" Men det kan man väl inte skylla på mig? Gobbfan försöker ALLTID skylla allting på mig, men jag avsäger mig alltid allt ansvar. Som t.ex. när jag fick honom att lova mig att tatuera in ett mycket eminent porträtt, var ju bara min idé, inte jag som lovade att han skulle göra det, eller?

Nedräkning...

Nu är det inte många dagar kvar tills världens bästa F kommer hit, och som jag längtar!!!
Annars har det här bakats äppelpaj som jag och kombon C ska förtära strax, och Lucy Ligist har fått bada. Inte bara duschat den här gången utan faktiskt fått ta ett bad, med badanka och allt! Och när jag får fram badankan tänker jag alltid på storyn jag började skriva en annan gång, kanske skulle slänga ut den här som en liten följetong och dessutom slutföra den, den blev liksom aldrig klar. Får se om det dyker upp någonting här senare, kanske kanske...
Och snart är det torsdag!!!

Hysteriskt roligt

Hittade mitt favoritavsnitt med South Park inatt, ett helt fantastiskt avsnitt vid namn Bebes Boobs Destroy Society. Avsnittet handlar om hur pojkarna upptäcker bröst för första gången och hur det havererar vänskapen mellan dem alla. Se nu för ett gott skratt!

Krönikeskrivande

Har precis skrivit en ny krönika till Kulturungdom, och dessutom har min senaste idag kommit upp på deras hemsida. För er som inte vet vad Kulturungdom är så kan jag berätta att det är en ideell organisation som arbetar med ungkultur i hela Västra Götaland, och de gör de grymt bra! Kolla in deras hemsida för mer information om organisationen och dess arbete, och om ni vill, för att läsa min krönika om snö och vinter.

White Trash

Jag och Smurfen, fyllan gör oss så jävla snygga
Nu har jag spenderat över två timmar i telefon med min älskade Smurf, vi bor alldeles för långt ifrån varandra, har sedan länge en kampanj för att få henne att börja plugga i Örebro så vi är närmare varandra. Men i alla fall, vi har kommit fram till sommarens stil: Punkig White Trash. Decimeterklackar och stylad jeansväst (klorinfläckar, tygmärken osv) är det som gäller i sommar. Vi kommer vara så jävla snygga! Inte som att vi inte är snygga annars, men detta kommer plocka fram det bästa ur oss denna sommar. And we love it! Så jag ska till myrorna och leta jeansjacka för omformatering, just nu lever jag med en som jag ärligt snott från Flaggstången, vem vet, en dag kanske han vill ha tillbaka den, och jag vill ha en som sitter mer tight, för vi älskar kurvor, utan kurvor ingen kvinna, ingenting att diskutera, så är det bara. Dagens modekvinnoideal är ingenting att sträva efter, lär er det töser! Ta istället på er eran punkiga white trash-utstyrsel och lev jävel och trivs med er själva!

Give me shoes!

Nu pratar jag och Smurfen skor, jag vill ha dessa!

Sick Boy

Smurfen gjorde precis ett test på mig och henne om vilka vi är i Trainspotting och vi blev båda två Sick Boy! Och då måste vi ju helt enkelt köra den här gamla klassikern!

Nyvaken och Family Guy

Blev väckt för en liten stund sen av Nåltagar-C, men hellre att bli väckt av henne än av en telefonförsäljare eller något annat horribelt, haha. En av världens bästa tjejer ju, så man blir ju skitglad så fort hon ringer! Och snart flyttar hon ner till Götlaborg, vilket gör att man kan träffa henne och F samma helg, i samma stad! Fantastiskt!
Och nu säger Smurfen att hon ska ringa mig snart, men att hon just nu har fastnat i boken jag gav henne i julklapp, Stolthet, Fördom och Zombies.
Blev lite Family Guy igår innan jag somnade, två helt fantastiska avsnitt som man kan streama via nätet. Road to the multiverse var ett tips från Brüden, låg och mysgarvade för mig själv, mycket roligt, och sen blev det I dream of Jesus, som är en gammal klassiker. Have you heard that the bird is the word? Måste komma ihåg att visa det avsnittet för mamma nästa gång jag åker hem, hon asgarvade när jag visade henne klipp ur det avsnittet, tydligen är Peter Griffin väldigt lik min far. Eller tydligen och tydligen, ibland tror man att Peter Griffin är den tecknade versionen av honom.

Sleepyhead

Lucy Ligist ligger redan och sover, jag börjar själv bli ganska trött. Men innan man somnar kanske man skulle ta ett avsnitt av Family Guy eller två. Hört förresten att Sarah Palin klagat på Family Guy för att de skämtade om downs syndrom? Hon borde ju aldrig höra Onkel Kånkel, det är ju en sak som är säker! Eller kanske någon som vill översätta några Onkel-låtar och skicka över atlanten?

HUMOR

Roligaste facebookgruppen på väldigt länge:
Om SJ hade skött tågtrafiken i Nazityskland hade förintelsen aldrig ägt rum

Bada bada

La mig i badet för att läsa 1984 en sväng, men jag missade att Lucy Ligist var i badrummet när jag placerade mig i badkaret. Så det blev inte så mycket läst, jag låg mer och garvade och tittade på när Lucy plaskade med framtassarna i badvattnet och vandrade runt badkarskanten. Dessutom sysselsatte jag mig med att fundera ut vad jag skulle göra om hon ramlade i, vart jag skulle slänga boken för att den inte skulle haverera i vattnet osv. Men hon ramlade inte i, hon hade allt balans hon, däremot så tror jag att hela plaskandet var för att hitta en fast punkt att kunna gå på, vilket man knappast hittar på en vattenyta. Kanske ska testa att slänga ner henne i badet någon gång för att testa om hon kan simma.

Dokumentärer

Har idag kollat en dokumentär om Monika Zetterlund på SVT Play, trevligt värre. Jag gillar SVT Play, man kan hitta mycket trevligt där. Igår kollade jag på en dokumentär om Ola Salo, The Ark är väl inte min typ av musik, men det var en intressant dokumentär, väldigt naken och avskalad. Dessutom har SVT Play just nu ute en dokumentär om Joy Division, inte heller det fy skam. Det är skönt att kunna kolla på dokumentärer när man vill, och speciellt för mig som inte har nån tv. Sen att SVT har lite mer värda dokumentärer också, än andra kanaler där det sällan verkar finnas dokumentärfilmer utan de tillhandahåller snarare "dokumentärserier" om folk som ska gå ner i vikt eller letar efter andar. Nej, jag håller mig nog till SVT jag.

Jäkla haschtomte

Fick precis en hysteriskt rolig länk av Gobbfan, eller som han själv beskrev det: "och kvällens Darwin-award går till:" *trumvirvel* EN HASCHTOMTE! Visst ska man reklamera saker man inte är nöjd med, men att gå till polisen med hasch som man inte är nöjd med? Är det verkligen så smart egentligen? Eller blundar polisen för hans droginnehav då haschtomten rapporterar att det (troligtvis) cirkulerar dåligt hasch? Och denna artikel känns ju precis som artikeln om Haddocks rökning helt absurd och det är väldigt väldigt nära att man inte kan tro på den pga dess osannolikhet. Sen är ju iof människor sällan speciellt intelligenta, så har man rökt hasch i tillräckligt många år så kanske man tycker att det är en bra idé att gå till polisen när man anser att man köpt dåliga varor.

Kiiking

Min syster föreslog för en liten stund sen att jag skulle börja med något som kallas för Kiiking. Jag förstår dock inte varför jag skulle börja med det. Fick denna wikipedia-länk skickad till mig, tydligen handlar det om att man ska få någon slags gunga att göra loopar. Eh, ja, det verkar ju spännande, eller kanske inte. Förstår fortfarande inte varför min syster tyckte att detta vore någonting för mig, men det kanske jag kan få ur henne senare, det vet man ju aldrig.

Söndagspromenad

Jag och kombon C begav oss ut på en söndagspromenad förut då det faktiskt inte snöade och var sol ute, mycket trevligt. Men en sak inser man så fort man går utanför dörren, det här kan inte vara Örebro i Sverige som jag bor i, det måste snarare vara Alaska. Har Örebro flyttat på sig? En annan sak man snabbt märker är att man helt plötsligt förstår varför folk från andra delar av världen tror att det vandrar isbjörnar på gatorna här i Sverige, börjar nästan tro att det snart dyker upp pingviner dessutom. Och när ska Sverige lära sig att vi faktiskt får snö på vintern? Så fort det kommer snö så blir det kaos med tågen, tunnelbanan i Stockholm osv. Men det mest absurda är nog att häromdagen så rasade taket in på den alldeles nya bandyhallen i Vänersborg. Jag såg ett inslag om detta på rapport, och reportern ställde faktiskt frågan om man inte, när man bor i Sverige, borde tänka på att det kan komma extrema mängder snö på vintrarna och konstruera byggnader efter detta. Men nej nej, så fort snön försvinner så drabbas landet av en kollektiv förnekelse och glömmer totalt av att vi faktiskt har den vita skiten i det här landet. Nu ska jag nog sätta mig på balkongen med älgstudsaren och vänta på att en isbjörn går förbi, en isbjörnsfäll skulle passa utmärkt på golvet i mitt studentrum.

A Sailor's not a sailor 'till a sailor's been tattoo'd!

Ethel Merman och Mitzi Gaynor som sailors, mycket fint! Klippet är hämtat ur musikalen There's no business like showbusiness, och jag blev helt plötsligt sugen på att dels se musikal och dels tatuera mig. Undrar om man kan göra det samtidigt? Borde man ju faktiskt kunna kan man ju tycka, eller hur? Och de har ju så rätt damerna, en sjöman är ingen sjöman utan tatueringar, och det finns ingen bransch som nöjesbranschen. Och det där låter faktiskt mycket bättre på engelska: A sailor's not a sailor 'till a sailor's been tattoo'd and there's no business like showbusiness! Under sjunger Ethel Merman, enjoy!

Matlagning

Jag är väl knappast någon kulinarisk kock, det skulle jag sällan vilja påstå, snarare kaosartad kock. Så för att slippa laga mat, så skulle jag väldigt gärna välkomna denna herre hem till mig för lite matlagning. Han verkar ju faktiskt vara en alldeles eminent kock!
"If your girlfriend likes your cooking, you're doing it wrong!!"

Varför varför varför???

Lucy har idag varit världens mest enerverande katt. Gått omkring och pipit och skrikit och pipit och skrikit när jag tänkte få mig en sista halvtimmes sömn, och sen när jag har vaknat, vad gör hon då? Jo, nog fan går hon och lägger sig och sover och håller käften! Varför gör hon så för? Bara för att jävlas med mig? Sjukt irriterande i vilket fall som helst, kattjävel.

Dyrt rökande?

Nähä, nu får inte ens Kapten Haddock röka längre, iaf inte i Turkiet, ja, om man nu kan tro på Aftonbladet vill säga. För den här artikeln känns extremt "hej-världen-har-blivit-äckligt-jävla-pk" och näst intill absurd. Men det jag tror är sant är att Kapten Haddock skulle bli förbannad om någon sa att han inte fick röka eller dricka, men han är ju inte verklig, eller?

Eddie i melodifestivalen?

Det kan ju inte vara lätt att vara världens volvoraggare från någonstans i Örebrotrakten (gissar jag på) och inte veta att legenden Eddie Meduza gick bort för ett par år sen. Eller är det en volvoraggare med väldigt morbid humor som skulle vilja gräva upp ett lik och ställa på scen?

Teenage Mutant Bacon Turtles

Så här är det, när jag fyller 25, ja jag är så hemskt gammal, så vill jag ha såna här cheeseburgerbaconsausage-turtles att äta. Vem fixar? T-Benet sa igår att han skulle fixa det, men sen började han prata om nån igelkott med potatismos, och Gobbfan vägrar pilla på så mycket kött, så vem vill ta åt sig äran att göra detta? Führer Pervo kanske känner sig manad? Eller Körven kanske? Kom igen, nån måste ju vilja fixa detta åt mig!

<3 ZOMBIES <3

Tack Gobbfan för denna fina zombie-låt.

Deutschland

Igår satt jag och T-benet och diskuterade över msn om att åka till Tyskland och svårigheterna med att hålla sig ifrån att dra fula naziskämt och slentrianheilningar. Då man är innehavare av fulhumor, som jag och många av mina vänner, så kan det nog vara svårt. T-benet menade att det skulle bli ungefär som det beskrivs i den här Rocky-strippen, någonting som absolut inte skulle förvåna mig. När går man egentligen över gränsen med fulhumorn? Man har ju varit i sällskap ibland där man märker hur folk tystnar om man skämtar om helt fel saker, t.ex. om att rita hakkors med kristyr på pepparkakor. Nej nej, inte korrekt i vissa sammanhang. Ibland inser man att man inte kan säga vad som helst inför vissa människor innan man öppnar käften, ibland kommer man med fulkommentarer och inser då att visa människor är extremt politiskt korrekta. Det är inte lätt alltid.

Los Angeles

Jag och kombon C har precis bestämt oss för att nästa vinter åka till Los Angeles, allra helst för att läsa en termin på UCLA, men om det inte går att fixa så blir det i alla fall en semester dit. Mycket bra idé vi kom på medans vi satt och drack te i köket! För visst skulle det se mycket bra ut på meritlistan att ha läst vid någonting annat än Örebro Universitet? Bredda sina kunskaper är aldrig fel.

Stycka en kärring

Vill bli sådär aspeppad på att gå på födelsedagskalas ikväll, men jag är rätt seg. Om jag fixade lite mat kanske, har hört att det ska höja energinivån i kroppen, men man kan ju aldrig vara säker XD

Då går jag ner i min källare...

Den här låten diskuterades i söndags, men då kom vi aldrig på vad den hette. Men sen när jag pratade med mamma igår så sa hon att han som hade spelat in Öste Sand som jag la ut igår var snubben som gjorde den här, och se, då hittade jag den ju! Mamma har koll :D

Cigarettes, whiskey and wild women

Någonting att fundera över inför en lördagkväll?

Eh nä, inte det

Klart jag inte somnade, jag fastnade ju och kollade skor, men nu jävlar, först en cigg, sen sömn. Måste dock flytta på grisen, hon tvärsover, hmmm, vänsterarmen är inte mycket till hjälp vid skrivandet, den är ockuperad om vi säger så. Mmmm, shoes, ta bort den här jävla snön nu nån gång så jag slipper att enbart kunna välja mellan converse eller 20håls undergrounds, jag vill använda klackar utan att vara rädd för att bryta lårbenshalsen! Ja, jag är snart så gammal att jag behöver oroa mig för benskörhet, men vafan, jag tänker ju efter först, inga klackar i snömodden, no no, bättre med conversen, tror jag sträckte en muskel förut idag när jag stressade till bussen, men jag ramlade ju inte! And that's all that counts.
Och i sommar, tja, varför inte gå all in på sailor girl-estetik? We love them sailors, oh, fuck me sailor som det så fint står på en t-shirt jag äger. För jag ska bli pirat när jag blir stor!
NU: CIGG! SEN: ZZZZZZZZZZZZZZZ

Trötters tös

Nu avrundar jag, och det blir Owe Thörnqvist, även om det kanske inte är låten jag letade efter till min mamma, men jag blir så glad av den här, haha, har sjukt fina bilder i huvudet till den här låten :D Nu sömn, trötters tös, Lucy stensover redan, den lilla grisen. Och imorgon när jag vaknar så är det ytterliggare en dag mindre tills världens bästa F kommer hit! Längtar som fan, kan ju inte träffa henne så ofta då jag huserar i Örebronx och hon håller till i Götlaborg. Men i sommar, då är vi båda hemma i SufferCity hela sommaren, det är fint som snus det!

Till min kära mor

Då min mor nu har hittat min blogg måste jag ju förära henne ett alldeles eget inlägg. Hon verkade inte gilla Ölhävers allt för mycket (originalet Summer of '69 är tydligen bättre i hennes värld)  så kommer nu en låt som jag vet att hon tycker om, men jag tror att hon egentligen gillar den bättre med Owe Thörnqvist. Så mamma, den här är till dig!
Och för er som inte vet så har jag världens bästa mamma, finns ingen diskussion i den saken, en glad kvinna i sina bästa år med en stor portion humor och en extremt stor portion tålamod (hon har ju mig som dotter, då behöver hon nog en del tålamod, hahaha).

Mitt första sexpack

Det är fredagskväll och det känns som att det nästan kräver lite Ölhävers

Gobbfan

Jag har en vän vid namn Gobfan som besitter en helt eminent humor och en extremt god smak när det kommer till flickor. (Nein, inte jag, jag skrev ju att han hade extremt god smak, inte extremt förvirrad smak, ha!) Idag har jag och min gode vän Gobbfan bland annat diskuterat att jag borde ha en mammut som husdjur, den diskussionen gick ungefär såhär:
Iida: MAMMUT!
Gobbfan: Ha! du ska inte få någon hund du ska ju helt klart ha en klonad mammut!
Iida: En klonad mammut dessutom? COOOLT! Men vart ska jag få plats med den?
Gobbfan: Du får annektera grannlägenheten på sant tyskt manér! LEBENSRAUM FÜR MEIN MAMMUT!
Iida: JAWOHL! Mein MAMMUT! Vad äter en mammut?
Gobbfan: Pygmekameler och rysk kaviar.
Iida: Låter som den är väldigt dyr i drift du, pygmekameler och rysk kaviar är väl knappast billigt, och absolut inte i mammutmängder.
Gobbfan: Det är därför de inte har blivit så populära som husdjur.
Iida: Ah, du tänker sååååå
Gobbfan: De är rätt exklusiva om man säger så...
Iida: Blir nog mindre populärt när jag kör iväg grannarna under oxå (inte bredvid, tror det blir svårt med mammut i trappen)
Gobbfan: Sultanen av Brunei, kungen av Jordanien
Iida: Iida av Schlätta...
Andra av mina och Gobbfans diskussioner ska vi då rakt inte diskutera här, de är inte rumsrena, icke publicerinsbara, diskutabla visserligen, men hemligstämplade. Men i alla fall, nu var det ju inte våra fuldiskussioner jag skulle komma till, utan Gobbfans eminenta blogg, skön humor, skön snubbe, GOBBFAN!

Aprilskämt

Klart som korvspad så var ju filmen i föregående inlägg ett aprilskämt, SVT har varit rätt bra på dom under åren. Hittade två helt fantastiska klipp till från deras aprilskämtsarkiv, ett om en mammut vid riksgränsen och ett om hur bokbussen tjänar extra som systembolag på landsbygden. Det gäller att roa sig i vardagen!

Snuten säljer fulsprit?

Det här MÅSTE vara ett skämt? Eller? Har polisen i Reftele (hur fan det nu stavas, jävla smålänningar) beslagtagit hembränt och sen sålt på systemet, då upptappat på flaskor? Det här är ju nästan för bra för att vara sant, men helvete vad jag garvar. Snuten säljer fulsprit, jo jag tackar jag! Kolla själva, finns i SVT's öppna arkiv, länkat via existenz, här. Skulle väl knappast kalla det dagens sanning, men snarare helvetes jävla roligt!

Tjackis

Jag vill ha sommar och sol, NU! Och hund gärna, tack. Sötaste sötaste Tjackis i somras ute på landet hos päronen, fan, just nu saknar jag verkligen den halvhysteriske, skakande slembollen, allting var ju bara kärlek (förutom till andra hundar, men människor älskade han, och att åka bil), om än något hysterisk kärlek. Han var min svans, speciellt om jag varit borta en stund, absurdaste var när jag kom hem efter en vecka i Frankrike förra sommaren och han stod och skakade i köket hemma hos mamma och pappa i nästan en timme av ren och skär lycka över att jag var tillbaka. Ändå hade vi bara hängt ihop i en månad då. Min lilla puckade slemboll!
Tjackis R.I.P.

Kreativitet

Blev ingen film, blev kreativitet i köket som utvecklade sig till ett kollage. Mycket fint att pyssla lite emellanåt, fick även hjälp av kombon C att hitta bokstäver i tidningar sen. Hon ska göra ett eget kollage sen, fast istället för med Gobbjävlar så ska det vara starka kvinnor. Gobbjävlarna sitter redan på köksväggen, brudarna dyker upp så fort kombon C har pysselmani, just nu sitter hon och tentapluggar. Så här fint blev det!
Nu kanske man skulle ta och kolla på filmen då, om man inte kommer på något annat att göra, hahahaha.

PM-handledning

Har precis varit iväg på vår första PM-handledning, var väl sisådär jättevärt, inte. Bara jag där ur gruppen då den ena av de andra två är bortrest och den andra är hemma med sjukt barn, check! Dessutom har vi inte kommit längre än att vi valt film, Pans Labyrint blev valet, så, ja, var ju givande fem minuter med doktoranden som handleder oss. Känns kanske inte sådär jättevärt att ha gett sig ut i snöovädret för det, men men, nu vet han att vi är igång i alla fall, typ. Kände mig ungefär såhär motiverad och seriös på den handledningen, hahahaha.
Om man kanske skulle ägna tid nu åt att se Pans Labyrint igen, få lite koll på filmen, sen kanske hitta någonting annat att göra. Lugn kväll ikväll antar jag, kanske lite födelsedagskalajs imorgon, you never know. Grisen Lucy ligger bredvid mig i sängen, får se hur irriterande hon/han är när jag ska se film.

Till F

Den här låten är till F, minnet av en resa till Mariestad för många år sen för att se Troublemakers och förvirrade blond-brudar som på toaletten kläcker ur sig kommentaren "Det är massa punkare där ute med svart hår och nitar". Stackars flickor, de måste ju ha missat totalt att de hade gått in på en punkspelningstillställning. Men iaf, den här låten spelades i bilen dit om jag inte minns fel, tror dessutom det var jävligt kallt, och vi var fattiga och gick ut till bilen i pausen för att dricka av vår mäsk istället för att dumpa dyra pengar i baren. The good old times?

Nostalgi!

Nu börjar jag och T-Benet komma igång med fullänkarna, mycket nostalgi verkar det bli, typ som dom här två fantastiska låtarna. Nej, så gamla är vi inte egentligen, men ändå nostalgi.  

Nightynight

Jag är argsint, och skyller allting på T-Benet som sitter och skickar massa Astrid Lindgrens-klipp som är dubbade till tyska, illa! Låter för jävligt ju, så där kan man ju inte ha det. Förklarade för T-Benet att man skulle kunna tro att jag har pms, men det är nog bara ren och skär argsinthet, lika spännande för det. En anledning till min argsinthet kanske är för att jag inte har slått på någonting på länge, typ trummorna, då det var länge sen vi var i replokalen.
Och nu skickade T-Bone en länk med Radioaktiva Räkers låt En Näve Hat, väldigt passande, tack tack.
Fast egentligen borde jag nog sova nu, men jag vet hur det kommer bli, vi kommer sitta vid varsin dator med ett antal mil emellan och skicka fullänkar till varandra, brukar vara det vi sysselsätter oss med. Ganska trevlig sysselsättning dessutom.
Men framförallt planerar vi hur vi ska starta våran egen adel och kräva att adelns rättigheter återinförs. Om vi hamnar i fyllecell ska vi kunna kräva en halmbädd! Vi jobbar hårt på det, vänta bara, snart kommer ni upptäcka en alldeles ny och förträfflig adel!

Teshööööört

Nu kan man köpa pilsnerkorvtirrsor, och det tänker jag såklart göra, dom är ju hysteriskt roliga pojkarna. Andra som vill ha en finfin t-shirt inför den förhoppningsvis snart stundande våren (skojja bara, kommer för alltid vara vinter, bara att titta ut genom fönstret så förstår man ju det) går in på pilsnerkorv.blogg.se och beställer ett exemplar. Inte svårare än så faktiskt, mycket enkelt!

Jag är blind

Eller nej, inte blind, men jag ser datorn jävligt dåligt tidsvis, och anledningen är: LUCY DA MAN! Lucy har en sjukt dålig ovana om att placera sig mellan mig och skärmen, ni ser ju själv hur det ser ut.
Till slut, efter lite övertalning, brukar Lucy lägga sig så att jag ser datorn, men det tar en stund. Uppmärksamhetskåt katt? Svar ja!

Bröst

Visst ser det ut som två bröst? Blev mycket glad när kombon C nyss kom in i mitt rum och lämnade dessa två till mig, väldigt gulligt måste jag säga! Dom ser ut som bröst och smakar gott, two things in one! Kan man hitta ett tredje så det nästan blir som ett kinderegg?

WTF???

Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor, till exempel de 1081 som just nu har röstat på att Blink 182 ska spela på West Coast Riot, hur tänker ni? Blink 182? Seriöst? Nej, det förstår jag då rakt inte, finns det så många som tycker så mycket om det bandet? Konstigt, mysko, och enligt mig opassande för West Coast Riot, men det är ju bara min åsikt, men å andra sidan så är min åsikt den enda sanna åsikten, i alla fall i min värld.

Nedräkning...

Om en vecka kommer världens bästa F hit till mig i Örebronx, nu börjar nedräkningen på riktigt! Fast det blir inte många timmar spenderade i Örebronx, för på fredagen ska vi åka bort. Fast F vet inte vart vi ska eller vad vi ska göra, hihihi, jag ska röva bort henne! Ojojoj vad vi ska hitta på sattyg! Jag ska gömma henne i bakluckan på en bil och dumpa henne i ett balkland! Eller kanske inte det nä, det vore nog ändå lite väl tokigt, kanske? Vad vi än ska göra, eller, jag vet ju, men tänker inte säga nåt, vet ju att F antagligen läser, men vad vi än gör så blir det nog tokigt bra. Här ska firas! F har fyllt 25, det är anledningen till bortrövandet, även om det kanske sker sisådär ett halvår försent, men vad är det de säger, bättre sent än aldrig? Åh, om en vecka, då är världens bästa F här! Jävla vecka, gå skitfort, jag är trött på att vänta!

Underbart

En helt fantastisk låt hittar ni här, Willie Nelson, inte helt fel, verkligen inte. Det nästan skönaste med den låten är Willies och Johnnys diskussion i slutet, de har humor gubbarna! (Eller ja, Johnny hade, men nu ska vi inte vara såna)

It's a Cash-day


Johnny Cash går varm här idag, finns få män som kan tävla med honom, det är en sak som är säker. Några av hans bästa låtar hittar ni på denna spotifylista, eller här, har inte riktigt lärt mig än vilken som är den bästa länken, men men, någon gång kanske jag lär mig.

En lycklig tanke

Fick precis världens lyckligaste tanke: DET ÄR BOKREA SNART!!! En av årets höjdpunkter, helt klart, i alla fall för mig, min plånbok däremot, den hatar mig varje år. Jag är en bokknarkare, boknörd, litteraturälskare, you name it... Och det bästa: Jag fyller år inte alltför långt från bokrean, så man brukar alltid kunna visa "de gamle" några böcker på bokrean som man önskar sig, så är man rätt säker på att få böcker man faktiskt läser i present. Drygt och egoistiskt? Kanske, men jag tror att de blir gladare av att ge mig böcker jag faktiskt kommer att läsa än böcker som enbart kommer bli ståendes i bokhyllan år efter år utan att bli öppnade, faktiskt. Mmmm, bokrea, vem vill ge mig pengar att storshoppa för så min plånbok inte kommer gråta blod?
Liftarens Guide Till Galaxen, enligt mig en av världens bästa böcker (eller ja, detta är ju en samlingsutgåva av många böcker) och dessutom någonting som fick följa med mig hem från bokrean för några år sen.

Muttermuckla

Saker som inte är trevligt: Får huvudvärk när man ska sova, ta en treo, somna, och sen vakna med huvudvärk. Kroppen är verkligen inte på min sida just nu. Så nu går jag ut i köket och tar mig en kopp kaffe OCH en treo, jävla huvud, föraktet växer gentemot dig, du är inte min vän!

Förvirrad?

Nu däckar jag, andra som väljer att inte göra det kan ju roa sig med att lyssna på förvirrade konspirationsteorier om bland annat knugen och knarkleveranser.

Trööööök

Nu har jag så jävla tråkigt att jag har suttit på Facebook och roat mig med att tagga sköna brudar i den här bilden. Jag själv blev Snövit såklart, sen har vi F, Smurfen, M-Bus, Nåltagar-C, Terror och Brüden. Och nu blev jag sjukt sugen på godis, och affären är stängd. Jävla skit oxå!

Barn

Jag och Smurfen pratar barn, en oerhört spännande diskussion:
Smurfen: Vad gör man med en sjuåring?
Iida: Läs en bok för henne, förslagsvis någonting som stärker hennes själ och självkänsla, så det utesluter ju alla prinsessagor som du kanske förstår.
Smurfen: Tror du jag har massa prinsessagor hemma?? Hon kan få se en skräckfilm eller ta ett glas... Men mamma blir så arg då! En kamp mellan henne och katten? Då blir hon trött! Någon som vill satsa pengar?
Iida: Haha, läsa om Tomato för henne? Eller kanske Klitty? Fast att kolla på House of 1000 corpses vore nog klockrent!
Smurfen:
Ichi the killer? Natural born killers? Silent Hill? Det är en flicka med i den ju! Den borde passa fint som godnatt saga! Har några Stephen King böcker jag kan ha högläsning ur!
Iida: Sedär! Du har ju hur mycket som helst du kan sysselsätta henne med! Sa jag förresten att du och jag skulle bli världens bästa mammor? :D
Smurfen: Självklart skulle vi bli det! Våra barn skulle inte alls bli annorlunda... Du får ta dom tills de blir arton! Så förlåter jag dig för de polska-fuskarbetarna du kommer anställa...
Iida: Menar du att vi ska bo åtskillda i ARTON ÅR!?!?!?! Näää vet du vad!
Smurfen: Behöver vi inte göra men du kan väl sköta dem så kan jag göra uppmuntrande ramsor vid sidan om? "byta byta blöööjaaa!" osv!
Iida: Bara om du dansar samtidigt!!!
Smurfen: Självklart! Jag dansar för dig, masserar dina fötter, lagar mat, diskar och sätter på din favorit porrfilm på kvällen om du tar barnen!
Iida: Vafan, det här börjar ju låta som en sjukt bra deal faktiskt!
Någon som känner för att göra mig och Smurfen på smällen så vi kan bli två fantastiska mammor?

Landet Brunsås

Tittar på Landet Brunsås på SVT Play och som vanligt får man lite ångest sådär över sin matkonsumtion. Fast det är lugnt, den ångesten brukar stilla sig en stund efter att man tittat klart, hahaha.

Fail

Det här blir ju bara så jävla fel, nästintill extremt humoristiskt fel? Hjälte? Försvarare av de svaga och deras åsikter? Men framförallt: Betalat sin tv-avgift!?!?!
Kolla här så förstår ni vad jag menar.

Vänsternäven

Laga mat och lyssna på Vänsternäven, det är fint det.
Inte bästa låten med dom enligt mig, men enda som inte är live och som finns på youtube. Själv är jag väldigt förtjust i Jehovas, Nassejävel och Gubbafylla, den sista är en cover på Körsbärsfetteras Tonårsfylla. Bra skit det!

Helt slut

Man skulle kunna utnämna mig till segast i kommun, är knappast i mitt esse för tillfället. Men en intervju med Moderat Likvidation, det kan man alltid uppskatta.

Sjuker...

... och tittar på Lewis Black.

Greg Giraldo

Nu däckar jag. Punkt.

:'(

Sidan för att boka biljett till Cock Sparrer har legat nere, och nu när jag kollade den igen så är alla biljetter slutsålda. I am not a happy bunny right now!!!

Norska polisen

Jag kan förstå att norska polisen får kommentarer om denna fantombild, hur ska de kunna hitta rätt bil med den?

Tillägnat Führer Pervo

Då det är ett sånt förbannat tjat från Führern om boobs så kommer här Dökött till honom, eller som Führer Pervo skulle säga: OMNOMNOMNOM! BOOOOBIIIES!

Träskfettas och bror min

Snart kommer bror min, då blir det mat, kaffe och Semla. Alltid trevligt med bror-besök sådär mitt i veckan, fint att han har vägarna förbi ibland när han är ute och åker med lastbilen. Till detta eminenta besök tror jag vi kör en gammal livevideo med Träskfettas, det är gott det! "Du har det bra du" som vissa människor kanske skulle säga, hahahaha. Humor på hög nivå i vissa kretsar, i alla fall i min alldeles egna. 
Och namnbyte på Grisen, nej, jag vet inte, kanske bara blir Grisen kort och gott, vem vet. Efter kastrering är ju han/hon ingenting i alla fall, eller?

Lucy blev en Lucifer?

Gjorde dagens upptäckt för en liten stund sen: Lucy har pungkulor. Trodde först hon hade fått bajsklumpar i pälsen igen, jävla fluffpäls, men inte då, det verkar inte vara något annat än en gammal hederlig pung. Syns ju inte på henne, man får känna efter igen, återigen: förbannade fluffpäls. Detta kan ju däremot ha den eminenta fördelen att det blir billigare att kastrera henne, eh, honom?, då det är en mindre sak att skära av en pung än att gå in i magen och plocka bort saker där. Men då, namnet, ska det bytas? Har ju hela tiden hävdat att Lucy är den feminima formen av Lucifer, att hon är satans katt, eh, han är satans katt, men är genusfrågan så viktig att namnet ska bytas? Grisen funkar ju oavsett genus, och det är ju det ständiga smeknamnet, kanske helt enkelt slopa namnet helt och stenhårt köra på Grisen? I don't know, ska klura på den frågan lite, men uppenbarligen så är det en hankatt och inte en honkatt. Kan katter få könsidentitetskris? Är hon/han kanske till och med en hermafrodit? Kan ju däremot berätta att om det hade vetats om att det var en hane från början så hade hon, eh, han hetat Elvis, men det blev Lucy istället. Hmmm, konstiga katter och deras könstillhörighet.

Ordbajseri

Jag gillar att ordbajsa, jag näst intill älskar att ordbajsa, och vad skulle man kunna beskriva akademiskt skrivande som? En finare form av ordbajseri, på ett ungefär. Okej, nu kanske jag nedtalade det akademiska skrivandet lite, men då det ska ske i så många steg, med så många formuleringar, argumentationer, studier, så blir det ju lite ordbajseri. Man kan inte skriva "jag tycker att denna video är anti-islam" utan man får istället skriva "jag anser att detta videoklipp uppvisar starka sidor av islamofobi genom dess muntliga retorik samt genom dess bildspråk". Blir det inte dessutom så mycket vackrare? Som sagt, jag älskar ordbajseri, en vacker och proper konstform, haha. Att kunna debattera maktstrukturer i nationalsocialistiska videos och göra det inom skolarbete, och dessutom göra det så att svensson-nazister inte förstår hur hårt man dissar dem, det gör mig glad ända in i själen. Ok, förlåt mig min totala generalisering här gentemot svensson-nazister, men min erfarenhet av dem är att de flesta av dem är lågutbildade, och faktiskt, att en hel del av dem är dyslektiker. Om vi då tar en människa som är lågutbildad och har dyslexi, oavsett politiska åsikter, så tror jag inte att de med lätthet skulle kunna ta åt sig en akademiskt ordbajsande text. Klart man kan ha dyslexi och skriva på en akademisk nivå, har vänner som gör det, men det är inte den bilden jag har fått av de nationalsocialister jag har mött, faktiskt. Personliga erfarenheter och generaliseringar, ja, men detta är inte en vetenskaplig text, detta är mitt alldeles egna ordbajsande.

Pluggplugg

Kan ha bestämt oss för vad vi ska analysera nu, en, enligt mig, väldigt tvetydig video som finns på yotube och som har skapat debatt i andra delar av Europa, nämligen:
Jag har väldigt svårt att se den här som någonting annat än skrämselpropaganda mot islam, och anser att den faller väl in i SD's politik bland annat. Men det går att argumentera emot den, det har bland annat ett program på BBC gjort här. Nu ska vi inte argumentera emot den med politik, utan ska analysera vad den berättar. Men ändå, kan vara en intressant studie.
Och ikväll kommer bror min på besök, det gillar vi!

Illamående och diskursanalys

Mår illa som faen, inte bara för att jag är sjuker utan även för att smart som jag är tänkte "vadå, jag mår ju redan illa, jag kan äta en semla". Så nu halvligger jag här i sängen, mår skit för att jag ätit grädde och diskuterar vad vi kan använda från youtube för våran diskursanalys. Kanske blir det den här musikvideon som analyseras?

Common people

Det finns en sak man kan önska sig att bli: Nöjd. Att bara kunna sitta ner och känna att man inte har behov av någonting. Men jag verkar sakna den förmågan, vet dock inte varför. Eller för att citera Dylan Moran: "I'm a compulsive person, but I'm also indecesive. I don't know what I want, but I know that I want it know." Förvirringen är total, jag vill nånstans, men vet inte vart, jag vill göra någonting, men jag vet inte vad, men jag vill dit och göra det nu! Fast en sak vet jag i alla fall, jag ska gå och handla cigaretter, det ska jag göra, för det är nyttigt.

Mer humor åt folket

Denna gång i form av Glenn Wool, skön snubbe från Canada.

Kärlek, åh, kärlek

Tittar just nu på Dylan Moran, som i det här klippet både talar om kärlek, och att man blir lite kär i honom så fort man tittar på något med honom. Dylan Moran, denna gigant bland giganter :P För er som inte har sett den, så se tv-serien Black Books, innehåller både en Dylan Moran och en Bill Bailey, roliga som få på varsitt håll och fantastiska tillsammans. Brittisk humor, vi gillar't! 

Diskursanalys

Funderar på vad man ska analysera i sin diskursanalys, kanske det här?

Spolknapp

Dagens humor: Lucy har hittat spolknappen på toaletten och testat den ett par gånger. Snart kanske tokkatten kan lärs sig att kissa och bajsa i toaletten också istället för på lådan, vore ju onekligen spännande. Men nu har hon upptäckt hur man spolar i alla fall.

Universitet

Ska bege mig mot universitetet och lyssna på en föreläsning om akademiskt skrivande inför ett pm som ska skrivas de närmaste veckorna. Undrar varför de kallar det för ett pm dock då den snarare verkar likna höstens b-uppsatser i omfattning, men en sak kan man ju säga: Det är skillnad mellan ämnena. Litteraturvetenskapen innebär inte ett enda grupparbete, på mediekommunikationen verkar vi enbart syssla med grupparbeten, mer läsning i litteraturvetenskapen, mer skrivande i mediekommunikationen. Men det blir väl bra i slutänden, måste boka ett möte med en syo nån dag, känns som att det kan vara bra, funderar på hur det fungerar med dubbel kandidatexamen. Och nu, Cock Sparrer, det är en mycket mycket bra låt, Get A Rope!

Demented Are Go


Syskonkärlek

Tatueringsprat mellan syskon:
Körven: Kommit på nåt bra?
Iida: Hehe, jaaaaaaa
Körven: Fan va snabb du e då
Iida: Sjuk hjärna du vet
Körven: Jo tack
Iida: :D Så jag vet precis vad du ska få på låret!
Körven: Okay, vad?
Iida: Eller ena skinkan kanske? Näe, då kommer jag ju bara få sitta och lukta på dina fisar säkert.
Två korslagda löskukar! :D
Körven: Garanterat.
Fy fan va ovackert
Iida: Jag vet att du vill ha det!
Körven: Hahahaha
Iida: Tar det som ett ja, börjar skissa imorgon :D
Körven: Gör du så
Iida: Sweeet dude
Så, det är officiellt, jag ska få tatuera in två korslagda löskukar på min brors lår, härligt! Det är syskonkärlek det! Vilken helt underbar storasyster jag måste vara :D

COCKSPARRER

Fick just reda på att Cocksparrer spelar i Stockholm på fryshuset den 10:e april tillsammans med Gatans Lag och Agent Bulldog, känns som att det verkligen kan vara någonting att åka iväg på. Får se om min stackars studentekonomi tillåter det bara. Varför finns det ingen som sponsrar mig med en massa konsertbiljetter?

3 shades of black


Maldito Koko Idioti

Det är sol, snön börjar smälta, sommaren kommer, och vad blir det då? Jo, det blir såklart parkhäng/sjöhäng/parkeringshäng/whateverhäng med en kasse öl och en bandare fylld med skön punk. Kanske lite Maldito Koko Idioto i bandaren i sommar?

Pilsnerkorv

Pilsnerkorv glömmer inget på bryggan!
Så att, eh, ja, så är det. Nu blir det nog en promenad, det är ju faktiskt SOL här i Örebronx idag, mmmm, snart kanske det blir vår i alla fall, även om man inte kan tro't!

Take my kidney

Finfiner bild jag fick presenterat för mig av Gobbfan. Sammanfattar dagen ganska bra tycker jag!

Men vilket tjat!!!

Helvete vad alla ska tjata om denna alla stjärtans dag då, det är ju överallt, hela tiden, konstant, fyfan. Framförallt förstår jag inte varför det bara ska vara EN dag då man ska uppmärksamma människor sådär lite extra mycket, borde det inte varje dag? Jag var trött på denna dag redan för några dagar sen då man hade blivit matad med dagen vart man än gick genom facebookuppdateringar, blogginlägg, affärsutsmyckningar osv osv osv. Tar det aldrig slut? Finns det ingen sans och hejd? LÄGG NER!!!

"Jag kan inte runka för jag når inte ner"

Jag har nu tittat på ett avsnitt av RAW och fullkomligt garvat så jag gråter. Jonas Gardell, all heder åt dig, men Messiah Hallberg, vilken snubbe! Hur roligt som helst, var tvungen för att titta på delen med honom två gånger. Kolla på avsnittet av RAW här så får ni garva lite ni också.

El monstro del mar

Fick precis en länk från Gobbfan med kommentaren "där du Gun" och länken innehöll denna trailer. Hårdkokta pinuppor och havsmonster i en och samma film, ser dock ut att vara dåligt gjort. Vi får väl se om filmen kan tänkas leta sig utanför Australien, och om storyn gör att man kan ha överseende med de dåliga effekterna.
Och angående Gun, Gobbfan tyckte tydligen att han skulle döpa om mig, men han ändrade sig ganska fort. Tur för honom det, jag vill inte heta Gun, det kan han ju glömma!

Gravity Plays Favourites

Två av dom absolut coolaste tjejerna jag någonsin har sett! Dom verkar vara i Sverige ibland, jag såg dem i Göteborg på Tip The Velvet i december förra året, så håll ögonen öppna ifall de dyker upp igen!

The Monsters


Tjackis

Sitter och pratar hund över nätet och börjar då direkt sakna min Tjackis. Även om det var fel i huvudet på honom så var han ju så underbar och mysig, bara kärlek, eller ja, bara kärlek mot människor, var ju hundar han hade problem med och var ju därför jag fick ta bort honom, inte lätt att ha en hundaggressiv Grand Danois, och heller inte lätt att försöka arbeta bort detta beteende när man fick ta över honom som 4åring. Saknar honom som fan vissa dagar, min puckade slemboll <3

Hotbrev

Det här är, trots att det är ett hotbrev, något av det roligaste som jag fått i brevlådan. För man kan ju inte direkt ta det här hotbrevet seriöst, och jag har fortfarande inte kommit fram till vem den tecknade snubben är. Han ser däremot lite ut som Adolf fast utan mini-mustaschen. Andra hotbrev som dök upp i olika brevlådor den dagen var brev med texter som "Tyson kör knytnäven i halsen på 17000 frimurare om din iphone är hos Björn Ranelid på tisdag" och "Victoria dödar känd svensk nazist (Zlatan) om inte Glenn Hysén är din fb-vän inom 16,87 sekunder". Vi kan kalla det humor på hög nivå, eller så kan man kalla det idioti. Jag väljer att kalla det humor, för det är ju så jävla roligt!

Godmorgon helg!


En gris om natten...

Lucy Ligist Sötlök, även kallad Grisen, fick vara med på lite kort. Hon har hållt mig sällskap till Död Snö, vet dock inte vad hon tyckte om de tyska nazizombiesarna, hon har suttit och försökt slå på skärmen med framtassarna, den lilla busan. Nu verkar hon vara iväg och äter i köket, vilket betyder att det snart kommer en Gris med kattmatsandedräkt och trycker upp en nos i ansiktet på mig. För det är ju jättemysigt, eh, hmmm....

Död Snö

Fortsätter kvällen på filmspåret, nu blir det Död Snö. Mmm, tyska nazizombies i norska fjällen, kan det bli bättre?
Har dessutom en diskussion med Gobbfan för tillfället om Z-Day, känns som att det kan vara en riktig hit, kanske märker ni så småningom vad det handlar om. Och allas vår älskade Führer Pervo försöker övertala mig att köra fler dagens outfits, får se om han lyckas, hahahaha. Nu: DÖD SNÖ! GE MIG ZOMBIES!!!

Ghostbusters

Blev ingen bok, blev Ghostbusters istället, en klassiker! Men jag undrar hur många som började ha Sigourney Weaver som runkobjekt efter att ha sett den, hon är ju inte lite snygg i denna film!

Joy Division

Har legat och tittat på svtplay och en dokumentär om Joy Division, sådär lagom slappt en fredagseftermiddag efter att man har skrivit tenta. Fick upp ögonen för en bok som jag vill ha vid namn House of Dolls, verkar dock inte jättelätt att få tag i och dessutom ganska dyr, så det är väl bara något man kan drömma om när man är student med något som inte är världens fetaste ekonomi. Men man kan ju alltid drömma, och så kan man tycka att det boken någon gång ska komma att ingå i mitt privata hemmabibliotek.
Kanske skulle ägna kvällen åt läsning, någonting som inte har med universitetet att göra, var länge sen nu, varit kurslitteratur som gällt det senaste, det och att skriva manus. Hmmm, gå och köpa sig något gott kanske och sen kolla i högen över böcker som väntar på att bli lästa om man kan tänkas hitta något intressant.

Skönhetsideal?


Dagens outfit XD

Lovade Führer Pervo att jag skulle köra en dagens outfit, så då gör jag det, haha. Såhär ser man helt enkelt ut när man ska bege sig till universitetet för att skriva tenta i kommunikationsteoretisk och estetisk teori, orka sminka sig, orka fixa håret, keps fungerar alldeles utmärkt. Så, iväg till universitetet, tentadags!

Falköping Hardcore

Om ni är i Skövde den 26:e mars så tycker jag ni ska gå och kolla på premiären av filmen Falköping Hardcore, en film om punkscenen i allmänhet och som jag har förstått det Snutjävel i synnerhet. Är ni inte i Skövde den 26:e mars tycker jag att ni tar er dit, Snutjävel spelar live efter filmvisningen dessutom, inte fy skam det inte.

Eddie

Eddie Meduza och kaffedrickarlåten nummer ett kommer här.

En till

Tar en till med GUD och grabbarna, här från filmen AirHeads där de har med den underbara dialogen:
"Who'd win the wrestlingmatch, Lemmy or God?"
"Lemmy"
"Errrr"
"God"
"Wrong! Trick question! Lemmy IS God!"
Är det inte underbart så säg?
Så, nu blir det morgondans! Eller ja, jag dansar ut i köket och sätter på kaffekokaren, sen blir det cigg, mycket fint.

Morgon, typ

Dags att vakna till liv, sjukt jävla seg. Tar lite Motörhead för att komma igång och lyssnar till GUD's underbara stämma, check!

The Creepshow

Bra låt och snygg video, framförallt ur ett genusperspektiv.

Framtida missöden...

Min vän Gobbfan har ikväll berättat för mig att jag i framtiden kommer välja att betala hantverkare svart med en tvättmaskin istället för att välja de hantverkare som jag och min fästmö kommit överens om att använda. När sen hantverkarna gör bort sig med sitt arbete kommer jag försöka mörka alltihop för henne. Jag kommer även att festa upp pengarna tillsammans med min bästa vän, alltså pengarna som sparades in när jag valde hantverkaren som tog betalt i tvättmaskin, och även mörka detta för henne. (Nej nej nej, det här är absoluuuut inte taget från kvällens avsnitt av Succéduon, eh, nä) Smart som jag är, tyckte jag, så berättade jag detta för min Smurf, valde dock att göra det via facebook, säkrast så, och nu har jag fått världens utskällning. Jag som tyckte det var jättesmart att i förebyggande syfte avsäga mig allt ansvar för detta misstag. Tji fick jag, hon verkar inte vilja lyssna på mig, och nu hotar hon mig med smisk nästa gång vi ses. Fan oxå, inte mitt fel att Gobbfan kommer med spådomar och profetior!

Väntan

Väntar på att denna sida ska komma upp ordentligt, tror det kommer finnas riktigt snygga saker där, iaf utefter vad jag har sett från andra bilder. We like retro!

Gammal goding

Behöver peppa upp mig själv, så jag kör en gammal goding som alltid får upp humöret när man behöver det.

Grymt skapande

För er som gillar lite "mörkare" skapande så är mitt tips Daniel Devilish som gör grymt snygga saker, och man hittar mycket roligt i hans blogg. En hel del snygga bilder, lite fanart och lite musiktips emellanåt. Kolla in! Här har ni en av hans bilder som jag tycker är riktigt snygg.

Ligisten

Söt är hon, om än något påfrestande. Mitt fluff, min ligist, min sötlök. Terrorist är ett bra ord vissa dagar, min kombo C hörs ibland skrikande "LUCY!!"  när hon hittar på jävelskap i köket, för att inte tala om hur mycket jag skäller på henne tidsvis. Men hon är söt när hon sover.

Bunny Munros död

Oh, min älskade vän Smurfen är just nu på pocketshop på centralstationen i Stockholm och hittade en bok av Nick Cave som verkar intressant med titeln Bunny Munros död.  Boken handlar om Bunny Munro som "är en trasig själ, en grovt sexfixerad och droganvändande kringresande försäljare av hudprodukter. " Låter som att det kan bli riktigt fin läsning, boken ska ha jämförts med McCarthy, Kafka och Benny Hill, en spännande kombination. Boken är i Smurfens ägo och jag ska läsa den så fort jag kommer åt.

Killed By Death Records

Ett riktigt bra tips för er som älskar gamla punk EP's: Killed By Death Records. På deras sida kan man hitta hur mycket som helst, nästan så att man blir alldeles yr i huvudet av hur mycket dom är, både svenskt, europeiskt och amerikanst, och lite annat. Som sagt, en gediger samling punk EP's på ett och samma ställe, lätt värt ett besök.

Slyna!!

Hittade HUMOR på nätet, tillägnar länken min Slyna, han förstår.

Kartläsare

Mest spännande just nu: Jag vägleder Smurfen från centralstationen i Stockholm till Östermalmstorg via mobilen just nu, hon går och hon har noll lokalsinne. Just nu är jag osäker på om hon ens kan höger och vänster. Just nu är hon iaf på väg mot Sergels torg, hoppas jag, om hon inte missuppfattar mig totalt. Får se om hon kommer fram, jag ser ju inte vart hon är, jag sitter ju hemma. Tokigt. Eller, nu ändrade vi plan här, för hon hade tydligen gått förbi den gatan jag ville ha in henne på. Min lilla Smurf, kan inte vara lätt att vara ensam och förvirrad i den stora staden, haha!

Ponny-humor

Dagens humor finner man här, lite tillägnad Terror faktiskt.
Annars kan man alltid lyssna på Slaskfittorna om man tycker att det är roligt, dom kommer här:

RALF!

I gårdagens "Dom kallas oss artister" på SVT så var ingen annan än Ralf Gyllenhammar med, enligt mig någon som verkar vara en av världens skönaste snubbar. Denna man! Humor, distans, ironi och komplexitet. Programmet bjuder på många skratt, framförallt när Ralf ska presentera en skiva ur sitt "arkiv" och väljer, tadaaa, Björn Skifs - Michelangelo! Jag vet inte om han är seriös, eller om han bara driver med folk. Kommentarer som "han är ju så tuff, han är ju så hård", "en av världens bästa låtar!" och "något helt annat än den där jävla smörjan mina klasskamrater kom dragandes med, Sweet och Kiss, det var ju helt världeslöst tyckte jag" kommer ur honom, och man kan inte placera det som seriösa kommentarer eller ironi. Han ser onekligen lite flackande ut när han pratar om detta, så man får en känsla av att detta är någon form av roligt skämt som han vill dra, men då det är Ralf vi pratar om så skulle han kanske kunna vara totalt seriös med det hela.
En annan humoristisk del i programmet är när Mustasch ska på förfest hos ett av sina finska fans innan en av spelningarna på deras Finlandsturné. De hade detta koncept under sin Sverigeturné förra året, vilket tydligen ska ha fungerat väldigt bra och varit väldigt roligt, men i Finland verkar det komma till världens antiklimax. Här möter de en ensam snubbe som bjuder dem på sallad, och när man ser bilderna från "förfesten" så ser de så fruktansvärt uttråkade ut så det finns inte, knappast en förfest att tala om. Eller det kanske snarare är en av de mest minnesvärda förfesterna att tala om just för att det var ett sådant antiklimax?
Tänker inte berätta mer om programmet, se det själv, det är verkligen värt att lägga en halvtimme på det. Ni hittar det på SVT Play, inga konstigheter.

Dagens FAIL

Fått meddelande från Tattoobåtens styrman Rasmus Reckeweg på facebook som berättar att alla artister nu är klara för årets båtfärd och att han påminner folk om att skaffa biljett då de håller på att ta slut, vilket är trevligt, fint med påminnelser. Dock så kommer det ett stort fel i påminnelsen, då han och Silja Line anser att man bör köpa sin biljett innan den 25:e mars för att vara säker på att komma med. Problemet uppstår i och med att Tattoobåten i år går av stapeln 11-12 mars. Get the point? Vem vill köpa biljett den 24:e mars efter att båten redan har varit?
Well well, ingenting jag behöver bry mig om egentligen kanske, vår biljetter är redan fixade, det enda som ska lösas är resan dit, vilket man kanske skulle fixa snart.
Däremot så kollade jag upp en av scenakterna som visade sig vara riktigt trevligt, nämligen J-Tex från Danmark som ska spela emellan tävlingsklasserna på hemresan. Värt att kolla upp, framförallt låten Big Bad Woman. En scenakt jag ska se till att inte missa där i dimman på båten.
Andra musikakter på båten är Go Getters, The Scams, Hellfueled, Bob Log III och Per Bertil Birgers Orkester. Sistnämnda verkar vilja kombinera Svensktoppen och punk, kan bli spännande att se hur det är live.
Och ja, jag gör här skillnad på artister och musikakter och scenakter. Bland artisterna räknas ju även de 68 tatuerarna som kommer jobba på båten och som scenakter finner man även en trollkarl och en "stark man". Så det så, lär bli ett jävla röjj på östersjön i år igen!

Hjärnstillestånd

Egentligen borde jag skriva på mitt korfilmsmanus just nu, men då jag har lite hjärnstillestånd så ägnar jag min tid åt att surfa runt på youtube och letar godbitar. Hittade bland annat låten Unbroken (Hotel Baby) med Monster Magnet, en låt som nästintill alltid kommer på när jag festar med en viss person, som fastnar i huvudet, men när jag kommer hem så har jag glömt av vad låten heter med minns att det är med Monster Magnet. En fruktansvärd frustrerande sak, tar alltid en stund att leta fram låten när jag vill lyssna på den. Men i alla fall, bra låt, bra skit, Monster Magnet vet vad de sysslar med.
Nu ska jag bege mig ut för att röka, sen kanske hjärnan kan hoppa igång igen. Annars blir det väl bara att fortsätta med att fulsurfa på youtube tills jag somnar.

Habanera x2



Mupparnas version är ju sjukt rolig, speciellt eftersom min gamle pojkvän är med dessutom, men jag måste nog hävda att det här nedanför är bättre ur ett mer "kvalitativt" synsätt. Fast vad är egentligen viktigast, kvalité eller humor?

The Muppets

Sweeeet

Vaporizer

Halvligger i sängen och lyssnar på Vaporizer med ena örat, det andra örat är jag döv på, eller, från det andra örat hör jag enbart kurrkurrkurr då Lucy Ligist Sötlök ligger på min axel och sover. Men det jag hör från det vänstra örat, det som inte låter kurrkurrkurr, gillar jag verkligen, Vaporizer är riktigt fint. Bandet består bland annat av folk från Körsbärsfettera, Gatans Lag och Veckans Klubba, vilket man kan tycka inte skulle kunna bli någonting annat än bra. Vet inte om de har några spelningar inplanerade, men man kan ju hoppas att det dyker upp snart.

West Coast Riot

Göteborgsfestivalen West Coast Riot släppte igår sina första artister och det ser riktigt lovande ut inför sommarens baluns. Bland annat kommer Dropkick Murphys, Bad Religion och Jello Biafra & The Guantanamo School of Medicine, en inte helt fel line-up bara där. Och precis som förra året så kan man rösta på band man vill se på WCR's hemsida, och som vanligt verkar inte folk förstå att man röstar på band man vill se bokade, utan folk röstar på band som festivalen redan har släppt. Finns det en anledning till att, i skrivande stund, 31 personer har röstat på Dropkick? Däremot har Vänsternäven just nu 222 röster, vore intressant att se om det skulle kunna bli en bokning för tältet, var ett förbannat röjj när jag såg dem i Skövde förra helgen.
Ses i Götlaborg den 17:e juni!

Meshugga Beach Party


Nytt och fint

Nya band som definitivt är värda att kolla upp:
Vänsternäven
Maldito Koko Idioto
The Great German Re-Research

Moving

Flyttat hit istället då jag inte orkar hålla på och fixa med webläsare för att få min gamla blogg att fungera som jag vill. Ingen förändring annars, kommer väl att handla om det gamla vanliga, musik, musik, musik, litteratur, musik, musik, galenskaper och lite mer musik. Så det så.
För er som vill kan ni ju läsa på min gamla blogg vad som skrivits tidigare: www.metrobloggen.se/punkrocker
Fast lite har nog ändå förändrats, då det annars var länge sen jag skrev gör jag nya saker. Har läst klart litteraturvetenskap B och läser nu mediekommunikationsvetenskap inr. film A, samt att jag läser en kvällskurs i att skriva långfilmsmanus (för er som kan räkna så blir det 150% universitetsstudier) samt att jag går en helgutbildning för regionen för unga filmare, vilket gör att jag just nu även sitter och planerar en kortfilmsproduktion i sommar. Tjackis is no more, istället bor här nu en liten ligistkatt vid namn Lucy Ligist Sötlök. Hon kräktes precis på golvet, har väl varit i soporna och ätit något olämpligt kan tänkas. Så jag läser kurslitteratur, försöker läsa lite skönlitterärt när jag hinner, skriver manus för långfilm och för kortfilm, jagar skådespelare och rekvisita, försöker få ihop ett arbetsteam för sommaren, kanske hinner man med en öl emellanåt och kanske har man ibland pengar till en ny tatuering. Life goes on.

RSS 2.0