Sötaste mamma

Min mamma är den bästa i hela världen, hade jag varit i närheten av henne igår när det var mors dag hade jag bakat och lagat mat till henne. Hon ringde mig alldeles nyss och undrade vad som hade hänt efter att hon hade läst dagens blogginlägg, hon var orolig för att det var något med skolan eller om det var något manus som hade gått åt helvete, men så är det ju inte. Fina fina mamma, saknar henne så sjukligt mycket, men på torsdag åker jag hem, ska bli helt underbart. Tills dess får jag nog dedikera en låt till henne, en låt som för mig bara skriker barndom och som jag vet att min mamma älskar.

Don't let them get to you

Vänder på tankarna och fokuserar på mig själv, dom jävlarna kommer inte komma åt mig. Jag kan göra vad fan jag vill, jag är stark nog att ignorera och stå emot, fungerar inte det kan jag spotta och fräsa. Människor ska inte lyckas med att behandla mig hur som helst, jag är inget tidsfördriv eller värdelös, jag kan om jag vill, vad jag vill, när jag vill. Den som tyckte att uttrycket jag vill om jag kan lät bättre har så sjukligt fel, det heter att jag kan om jag vill. Allting handlar om fokus och styrka, att välja bort vad som drar ner en och att vara stark på egna ben. Mycket snack och lite verkstad är ingenting som fungerar i min värld, det slutar enbart i tomma ord som egentligen inte betyder någonting. Människor borde lära sig att sluta prata och gå till handling istället. Tills dess kommer ingen åt mig.
Och jag, jag gör precis vad fan jag vill.

Back to black

Är fortfarande inte riktigt på humör, men det blir nog bra till slut.

Dunkar huvuvdet i väggen

Helt plötsligt är jag inte alls på humör, vill dunka huvudet i väggen och gömma mig under täcket. Skyller allting på andra, inte mitt fel, funderar på varför människor jävlas med mig som dom gör och varför man inte kan bryta cirklar man bara vill komma ifrån. Helt plötsligt var dagen inte så bra längre, jag är mest argsint och bitter, samtidigt som jag är labil, inte en helt okej kombination. Tror jag går ut på balkongen och tar en cigarett och lyssnar på Nina Simone, kanske kan det få mig på bättre humör.

Trötters tös

Seg som få även idag, det är inte lätt alltid. Funderar på vad som händer resten av veckan, imorgon blir det fika med en manushandledare för diskussion kring mitt kortfilmsmanus, sen blir det examination på mitt långfilmsmanus på kvällen. I helgen är jag bjuden på 25årskalas hos Nåltagar-C, men tror inte jag har råd att åka till Göteborg, eller, jag vet att jag är dretpank, så det blir nog cruisingen i Lidköping istället. Undrar om Josajävel är nere på Schlätta då, man kan ju hoppas det, då ska jag sjunga den här låten för henne, massor, hela kvällen, hela tiden, konstant. För det tycker jag är roligt.

Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan

Jag gillar verkligen Cockrine, skarpt, men ibland hatar jag henne, nästan. Som häromdagen då hon visade mig och Mozilla den här videon, låten satte sig stenhårt i huvudet och jag har fortfarande inte blivit av med textraden "Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan", den sitter fast! Men istället för att hata Cockrine för det, ska sluta med det, så sprider jag viruset vidare, check!

Lowbrow Goes Demented

Så var vi då igår på Lowbrow Goes Demented igår, Smurfen, Brüden och jag. Trevligt värre, mycket folk, trevliga människor, snygga bilar, snygga karlar och bra band. Fast spelningen med Accidents var väl lite väl kaosartad, men herr D verkade nöjd efteråt. Förstår dock inte varför, jag hade inte varit det, men kanske har vi olika inställningar till saker och ting.
'
Kass bild, men skit samma
Idag är det den stora slappardagen, tänker inte anstränga mig det minsta. Har i alla fall fått pratat lite med min lilla Smurf, hon försvann nämligen inatt. Men det var som jag trodde, hon hade hamnat i en bil och åkt hem till Skövde, så jag behöver ju inte ha dåligt samvete över att jag tyckte det var kallt och att jag var trött när jag drog hem utan henne, hade ju ändå letat efter henne ett tag då. Så kan det gå, det blir sällan som man tänkt sig, eller snarare, det blir aldrig som man tänkt sig.

Forta bilar!!!

Det här är dagens soundtrack. Jag och El Smurfo har varit förbi hemma hos mig en sväng, käkat och hängt lite, nu börjar det bli dags att dra sig ner mot festligeheterna skulle jag tro, mumma, fint som snus, gött mos osv osv osv.

På't igen! Gårdagen slutade inte som jag p...

dsc_0161 (MMS)

På't igen! Gårdagen slutade inte som jag planerat, for in till stan efter kåren och blev kvar där. Så nu har jag varit hemma och vändt, duschat och fixat iordning mig. Nu ska jag till station för att möta upp min älskade Smurfen och sen blir det Lowbrow Goes Demented. Vi ska titta på snygga bilar, snygga karlar och bra band, check!


Skäggiga damen is in the house! Dock sitte...

dsc_0140 (MMS)

Skäggiga damen is in the house! Dock sitter skiten asdåligt, kommer ju tappa det inom en snar framtid, men det bryr vi oss inte om, nu jävlar kör vi!


Snygg-iida är framme ikväll, men snart åke...

dsc_0139 (MMS)

Snygg-iida är framme ikväll, men snart åker skägget på, haha, ikväll tillhör jag freakshowdelen av cirkusen. Som om jag aldrig gör det annars...


DJ Chicken is in the house! Kommer bli en ...

dsc_0136 (MMS)

DJ Chicken is in the house! Kommer bli en djur/djungeldel ikväll också, förutom Reclothing och vår cirkus, det händer mycket ikväll ska ni veta.


Utmyckningen inför kvällen börjar ta form,...

dsc_0133 (MMS)

Utmyckningen inför kvällen börjar ta form, vår Starke Adolf har dock råkat förlägga sina tyngder uppe på balkongen, hahaha. Snart är det dags att börja få ordning på sig själv, men jag fortsätter blåsa ballonger ett litet tag till.


Ballonger ballonger ballonger, helvete vad...

dsc_0132 (MMS)

Ballonger ballonger ballonger, helvete vad vi blåser ballonger! Nu börjar de smälla också, helt fel, de ska ju knytas ihop och sättas upp, inte smälla, inte idag, imorgon får de gå sönder. Och imorgon kommer min Smurf, fan va fint det är, det är kärlek!


Mycket stilig

Känner mig extremt snygg såhär på förmiddagen, håret i en enda förvirring, nyklippt lugg, osminkad och jävlig. Har vaknat till liv lite i alla fall, peppar mig själv med Turbonegro och plockar ihop klänningar, skor och bös som ska med ner till kåren inför kvällen.
Är riktigt peppad inför kvällen, samtidigt som frågan "Vad ska jag göra nästa vecka då?" dyker upp i mitt huvud. Får sluta vara en sån workaholic, eller vad jag nu är. Men jag vet en sak som händer nästa vecka, och det är att jag har examination på mitt långfilmsmanus, lite nervös är man allt. Sen kanske det blir en del fix inför It's SÅ i höst, då jag sen drar ner till Lidköping och kommer befinna mig där över sommaren. Fabriksarbeit, det är min sommar det. Hepp!

Trött...

Jag har sovit alldeles för länge och är nu stressad, bajs. Men hade underhållning inatt, Josajävel ringde mig vid två, jag blev glad fast lät nog mest extremt nyvaken, men Josen, jag blev glad! Tillsammans ska vi studera våra scheman för sommaren noga så vi kan boka upp tider tillsammans. Ja, och sen fick jag en massa sms av en människa som ville berätta att han var i Örebro och var full, hmmm, var väl trevligt för honom.
Nu ska jag duscha, fixa iordning mig lite (det stora fixet få bli på kåren sen när vi fått klart allt där), köra en tvättmaskin, packa ner allt jag ska ha med mig till kåren och antagligen något annat som jag nu har missat att skriva upp. Hepp!
Tror vi tar lite musik på det, idag Millencolin som kör en Asta-cover.

Baddräkt

Jag är inte så jävla mycket för att bada, och inte sådär jätteförtjust i badkläder (sitter ju så förbannat dåligt på mig oftast hävdar jag bestämt), men den här blev man ju helt kär i! GE MIG!!! Hittade den på Heartbreaker Fashion, de hade även massor av andra fina saker som jag hemskt gärna skulle vilja ha i garderoben.

Working progress it is, oh yeah, Duff beer...

dsc_0125 (MMS)

Working progress it is, oh yeah, Duff beer! Kommer bli riktigt jävla snyggt, och det är ju faktiskt väldigt kul att pyssla.


Tapetklister under mina skor... Vi har pau...

dsc_0127 (MMS)

Tapetklister under mina skor... Vi har paus medan vi väntar på att första lagret papier maché ska torka, under tiden leker jag clown, nu ska jag jonglera med ett äpple, en kniv och en elefant... Eller så smygkikar jag på kläderna som kommit in till Reclothing istället.


Man kan ju undra vad jag och Mozilla syssl...

dsc_0120 (MMS)

Man kan ju undra vad jag och Mozilla sysslar med, men vi har pyssel inför imorgon kväll. Kan någon gissa temat?


Seriös morgon med morgonnyheterna?

Fast vem vill ha nyhetsmorgon när man kan få knappnytt? Av knappnytt behöver man ju inte ens ha nya avsnitt av för att det ska vara underhållande. Ja, jag känner mig oerhört seriös denna morgon, verkligen.

Underbart jävla citat

"Om Prinsessan Madeleine är i för dåligt skick för att genomföra sina uppdrag borde hon prövas mot HELA arbetsmarknaden. Tackar hon sedan nej till praktik på Burger King - dras hela apanaget in."
Jag vet inte vart citatet kommer ifrån, snodde det från herr J's statusuppdatering på facebook, men jävlar vad klockrent, är ju PRECIS så det borde vara, lika villkor för alla, man ska fan inte kunna födas till en jävla maktposition, man ska förtjäna den!
Och när vi ändå är inne och diskuterar kungafamiljen, fan vad trött jag är på denna jävla bröllopshysteri! Jag bryr mig inte, eller jo, men bara om en sak, och det är att jag vill inte betala den där förbannade bröllopet, men nog fan måste jag. Kan de inte koppla bort kungafamiljen från staten så som de gjorde med kyrkan? Man kan ju välja att gå ur kyrkan och på det sättet slippa betala kyrkoskatt om man inte anser att det är något man vill stödja, borde inte samma valmöjlighet finnas med monarkin?

Sjukt dålig bild, men ser ni mopederna med...

dsc_0117 (MMS)

Sjukt dålig bild, men ser ni mopederna med släp? Fick syn på dem när vi satt på uteserveringen, helt klart en skön form av marknadsföring, det ska jag använda mig av någon gång i framtiden.


Efter en ordentlig shoppingtur får man unn...

dsc_0116 (MMS)

Efter en ordentlig shoppingtur får man unna sig en kall öl på Satins uteservering. 30 meter tyg, tapetklister, svart färg, två hinkar, moppstång, måttband, hårspray, lösögonfransar och glitterband, check! Imorgon blir det pysseldag, på fredag smäller det på kåren!


Om man plockar diskussioner ur sin kontext...

Om man plockar diskussioner ur sin kontext så kan de bli riktigt roliga, som den här: "Känn på min spak då!" "Men det är väl inget fel på den här?" "Men känn ordentligt!" Man kan ju tro vad man vill om diskussionen, men sanningen är den att det är Affelito och Cockrine som diskuterar växelspaken i bilen, hahaha...


Doing the Lasse Kongo-style

På fredag ska jag roa mig med att springa omkring i lösskägg, för att peppa mig inför detta sitter jag och kikar på bilder från Masquerade of Terror 2007 då jag kom på den fantastiska idén att klä ut mig till Lasse Kongo. Det placerades en sargad blond peruk över tuppkammen (som inte var ställd för dagen, såklart) lösskägg klipptes till och limmades på i ansiktet, gaffatejp över brösten för att gömma dem, och sen truckerkeps och pilotglasögon, och voila!, jag blev Lasse Kongo. Envisades ju dessutom med att härma hans sätt att prata, så i slutet av kvällen lät jag antingen som en kraxande kråka eller som en pipande mus när jag försökte prata normalt, rösten bara brast, men det var det värt. Führer Pervo kommenterade när vi sågs den kvällen att jag faktiskt var snygg i skägg, och jo, jag fick ragg, hehehe, hur fan man nu kan få ragg som Lasse Kongo, men jag lyckades. Lasse Kongo, denna fantastiska man, ingen som man motstå honom!

Hundsugen

Jag saknar att ha hund, och då jag inte riktigt kan med att sno Hilma-Hitler på heltid (tror dessutom min far skulle gnälla en del om hon försvann permanent från gården) så funderar jag på att skaffa mig en egen, och jag tror att jag kan ha hittat rasen för mig: MOPS! Tänk en liten mops med grisliknande utseende vid namn Piglet (Nasses originalnamn i Nalle Puh), vore ju sjukt gulligt. Dock spann ju min hjärna iväg en del förut och tyckte att Nazi kunde vara ett riktigt roligt namn, eller Göbbels, eller Adolf. Seriöst, måste sluta tycka att naziskämt är sjukligt roligt, men kan man lära sig vilken humor man ska tycka om? Går det att omprogrammera ens sinne för humor?
Nej, nu gled jag ifrån ämnet lite, det var ju hund det handlade om. Ringde min älskade Smurf förut och frågade henne vad hon skulle tycka om en mops, hon får faktiskt ha en röst i det hela, och hon sa inte nej i alla fall, alltid nåt. Skyller på att hon var på väg till ett möte och därför inte hoppade av lycka över mitt eminenta förslag där i sin stress...
Min älskade Sis tycker däremot att Korven vore ett eminent namn på en mops, tror hon hittade nån mops som hette så på nån kennelsida någonstans. Dock skulle det ju bli ganska förvirrande då vår bror kallas för Körven. Undrar dessutom vad pansarvagnssnubben skulle säga, hahaha, han hatar ju hundar, kanske vore det därför lite humor att presentera honom för mopsen Korven, hehehe.
Helst vill jag ha en skelögd mops dessutom, eller kanske inte...

Ensam studentska söker

Det kom upp en sak som diskuterades under kvällen, och det är att Cockrine vill ha tag i en karl. Hur detta ska gå till fanns det många förslag på, bland annat tänkte vi auditions där karlar får komma och möta en jury där de skulle bli bedömda och vi (jag skulle sitta med i juryn) kunde se om de passade vår underbara Cockrine eller inte. En dating in the dark-variant var också under diskussion, men den avfärdades snabbt. Men sen så kom den eminenta idén om att skapa ett tv-program upp, lite i stil med Ensam mamma söker, men istället köra Ensam studentska söker. Vem vet, kanske kommer programmet upp på lokalteve inom en snar framtid. Själv fick jag inte vara med, för Cockrine tyckte att det skulle vara förvirrande för karlarna med två tjejer som liknade varandra både i utseende och beteende. Jag försökte hävda att jag var äldre och därför var mer i behov av att stadga mig, men det var ju Cockrine som drog upp behovet, så hon vann. Och nu när jag tänker efter så vill jag ju inte ha med människor att göra direkt känslomässigt, måste bara lära mig att hålla mig till den tanken konstant, tyvärr vandrar ju dock hjärnan iväg ibland.
Men i alla fall, efter sommaren är det Ensam studentska söker som gäller!!!
Cockrine och jag som riktiga snyggingar...

Home again

Så var man hemma efter kvällens samkväm (helt seriöst, ordet låter ju sjukt) och jag har nu varit duktig och plockat ihop en kasse med kläder som jag inte använder längre. Denna påse ska imorgon lämnas in till Reclothing, en ny förening som startats på universitetet där du kan lämna in kläder du har tröttnat på/vuxit ur åt något håll och så får du hämta ut lika många plagg som du har lämnat in, hur bra som helst! För hur mycket kläder har man inte i garderoben egentligen som man sällan eller aldrig använder längre? Jag gillar idén skarpt! Och dessutom ska jag och Mozilla iväg imorgon och inhandla prylar till fredagens baluns på kåren, It's SÅ-pepp är det som gäller, Reclothing kommer vara där också.
Tror vi tar en skön låt på det!

Vin till mig! Diskussionerna kanske börjar...

dsc_0115 (MMS)

Vin till mig! Diskussionerna kanske börjar balla ur, bara lite... För mycket kreativa människor på liten yta, vi ska bygga djur i papier maché och införskaffa klistermärken som fäster på asfalt, och alla ska ha mustasch. Oh yeah, Duff beer!


Sitter på Högströmska gården och slappar, ...

Sitter på Högströmska gården och slappar, ikväll är det samkväm (vilket jävla ord det är egentligen) med volontärerna till årets It's SÅ. Just nu är det bara projektgruppen som är här, vi har fixat mat och nu skapas ett quiz Känns bra att It's SÅ går av stapeln i höst men arbetet är redan i full gång. På fredag är det förpepp på kåren och då släpper vi minst en bandbokning, det är demobandstävling och så släpper vi årets tema, blir en jävla fest elt enkelt!


TOWELDAY!

För er som har missat det så är det idag Towelday, så se till att ha med er er handduk när ni beger er någonstans, den är ju faktiskt livsviktig! Och för er som inte förstår, suckers, läs Liftarens Guide Till Galaxen och inse nödvändigheten i att alltid veta vart man har sin handduk.

Sjuka hjärna och tatueringar

Ibland älskar jag min hjärna, men ibland undrar jag vad sjutton den sysslar med, för väldigt ofta kastar den ur sig helt absurda saker. Några av dessa absurda saker har en tendens till att vara tatueringsmotiv som jag sedan (på något jävla konstigt vänster) lyckas få mina vänner att lova att dom ska tatuera in. Min bror har till exempel lovat mig att jag ska få tatuera in två korslagda kukar på hans lår, och Flaggstången har lovat att jag ska få tatuera en huvudfoting på honom. Det där med att de lovar att jag ska få tatuera är även det väldigt konstigt, jag har aldrig tatuerat någon över huvud taget, är de helt enkelt villiga att handlöst kasta sig ut som försökskaniner i mina stapplande försök för att få till snygga linjer på en människas kropp? Oh my! För saken är ju den att min hjärna aldrig kommer att glömma av att de har lovat mig detta, jag kommer tjata och jag kommer inte ge mig förrän tatueringarna sitter där. Men det roligaste löftet är nog ändå Gobbfan som lovat att han ska tatuera in ett porträtt av Ron Jeremy, och nu har han själv tagit beslutet att jag ska göra det på honom, jag förstår verkligen inte varför. Jag kanske ska använda denna bild och gå efter?

Take the power back!

Jag har inte lyssnat på Rage Against The Machine, på ett tag, men nu så dök den här låten upp och satte sig i huvudet, så då var jag ju tvungen att sätta på den! Diskuterade iof skivan i fredags när vi satt och pratade om klockrena skivor som radar upp låt efter låt som bara är sådär fantastiska. Är ju helt klart Rage Against The Machines bästa album, och när man tänker på det så är det lite sjukt att det är deras debutalbum som är deras bästa, för borde inte en grupp växa med tiden och bli bättre och bättre?

Facebook och konvertering

Just nu har vi facebook-skola här i Brickebronx, C har idag tagit det stora steget och skaffat fejjan! Hon sitter och kollar runt och försöker lära sig, jag sitter bredvid och förklarar, går hur bra som helst, även om hon är lite förvirrad, haha.
Annars har det varit soft ikväll, grillat, tjötat, och haft det trevligt. En kort konvertering och slöjprovning dessutom, tokigt värre. Jag var ju sjukligt söt i slöja, eller kanske inte...

Present-Klitty

Nu skiter jag i att fundera över saker och ting och är istället glad över att den nya Klitty-boken idag damp ner i ett fint paket i min brevlåda, tack så mycket Vertigo Förlag! Dock är jag ju en människa som vill läsa böcker i den ordning det är tänkt att man ska läsa dem (vilket allt som oftast är den ordning de kommer ut i) så jag ska nog ta och läsa Smurfens exemplar av de tidigare Klitty-böckerna i sommar, har bara fått i mig en av dem. Men det är aldrig någonsin fel med att det dimper ner bokpaket i brevlådan!
Nyfiken på Vertigo Förlag? De ger ut allt från moderna erotiska böcker, till gamla klassiker som de Sade, till böcker om Gustaviansk mystik och sexhandel. Ni hittar förlaget och herr Edenborg här. Där kan man även gå med i Stormtrupperna, vad det är får ni ta reda på själva.

Something is missing

Precis när allting känns sådär riktigt riktigt bra så känner man helt plötsligt hur något saknas, och det gillar vi inte. Jag är peppad på nya utmaningar, jag har en del riktigt roliga projekt på gång, Smurfen flyttar upp hit i höst, jag ska ner till Lidköping om två veckor, men samtidigt saknar man något. Någon kanske? Vet inte, och samtidigt så vill jag inte veta, jag vill inte bli kär i någon, för att bli kär är detsamma som att veta med 99,99% säkerhet att man inom ett halvår kommer må totalt pisskit. Ingenting att sikta på helt enkelt, för det kommer bara att sluta med att man ligger krossad i en hög utan självförtroende och ett, om möjligt, ännu större människohat.
Vad kan det då vara som fattas mig? En hund är det enda jag kan tänkas komma på (förutom det andra som jag inte vill beblanda mig med), för det andra har jag. Kanske en mer välbärgad ekonomisk situation, det skulle jag inte klaga över, jag är ju trots allt student, men jag tror inte det är det som gnager. Jag tror vi kör på att det är en hund som fattas mig, allting annat verkar absurt, eller i alla fall fruktansvärt idiotiskt.

SCHTUNK!

Kommer ni ihåg Lasse Beischer? Ja, alltså Lasse från Lasse och Morgan, sommarlovsmorgonsprogrammet Tippen osv. Han sysslar fortfarande med teater och humor, fast numera i friteatergruppen 1 2 3 Schtunk. Och det är detta jag vill komma till, för det är väl lite så dagens tips från mig, nämligen att föreställningen Shakespeare - den absoluta sanningen med 1 2 3 Schtunk finns på SVT Play. Perfekt för en dag som denna, så gissa vad jag har kikat på nu på förmiddagen. Jo, Lasse Beischer som clown som talar i falsett. Se programmet på SVT Play och om ni har möjlighet så se 1 2 3 Schtunk live, hysteriskt roligt och onekligen sevärt.

Change of plans

Har redan lyckats ändra planerna för idag, egentligen skulle jag och Mozilla nu suttit i en bil och varit iväg på shoppingrunda efter tapetklister, färg, rundstav, tyger, och annat smått och gott. Men sen visade det sig att bilen var på vift, så denna shoppingrunda är framflyttad till onsdag.
Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har ingenting planerat förrän ikväll, så jag funderar helt sonika på om det finns något trevligt på SVT Play som kan passa denna soliga förmiddag.
För att det där med att mina planer ändras i tid och otid är inget konstigt alls, det är bara att tänka om i tidsplaneringen och fortsätta, kanske åt samma håll, kanske åt ett annat. En annan sak som inte är konstig egentligen och som redan hänt idag är att jag blivit ombedd att kolla upp ett hus på nätet och gjort det, snart börjar jag fundera över om jag på något sätt är inblandad i detta husletande, men det tror jag inte. Borde inte människan säga någonting om det i så fall? Att jag är inblandad alltså, för det skulle jag hemskt gärna vilja veta i så fall. Eller så börjar man låtsas att man är inblandad och så får man se hur reaktionerna blir. Eh, näe, det kan bli jättefel, så jag hoppar det sista och behåller allting i huvudet istället. Punkt.

Pirr i magen

Jag har en skönt pirrande känsla i magen, det känns som att allting kan hända och jag vill handlöst kasta mig ut, eller in, beroende på hur man ser på saker. Man skulle kunna tro att jag är nykär, men det är jag inte, inte på det traditionella sättet. Däremot har min grymma vän Mozilla precis tagit ett helt underbart initiativ och det känns riktigt häftigt. Jag är peppad som få och nu känner jag helt plötsligt att Örebronx är staden att vara i. Men det kommer till hösten, det kommer, först slava på fabriken för att få ihop lite pengar, sen, då är det pirriga känslor och underbara människor som gäller!

Klistermärken som marknadsföring

Har suttit och klurat en del på marknadsföringsstrategier under dagen, främst så har det varit en del snack om klistermärken, och grejjen är ju att man kan göra riktigt mycket roliga saker med dem. Som här ovanför, Batmansignaler på lampor i vägar, eller som här nedanför, testtatueringar på speglar så man kan se om det är något för en själv. Får se vad vi kan tänkas hitta på för några roliga tokerier, Örebronx kommer nog märka det, vänta bara...
Dessa bilder och fler hittar ni på den här sidan, många roliga idéer får man över hur man kan använda klistermärken i marknadsförinssyfte.

If you mess with us, you mess with the whole family...

Har ju tidigare sagt att bror min är hård som sten, precis som mig. Nu är det verkligen sommarväder här uppe i Örebronx, och jag längtar hem till Lidköping för att kunna umgås med mina syskon och vännerna som bor kvar i byn. Jag saknar min familj! Men snart åker jag hem, snart snart, ungefär två veckor kvar, sen jävlar, sen ska jag hänga i brorsans törp och grilla och dricka bärs, det är min plan. Att min bror sen kanske är mindre glad över att hans retarderade storasyster kommer finnas på nära håll igen ignorerar vi, haha, inte som att jag kommer flytta in hos honom igen, been there done that. Men snäll är han som har låtit mig bo hos honom när jag stod utan bostad, det är bra med syskon. Och jag tror nog att bror min tycker om mig också, egentligen, innerst inne, hahaha.

En glad skit!!!

Just nu är jag sådär riktigt jävla sjukligt glad, för min älskade Smurf kommer upp till Örebronx i höst! Hon har kommit in på företagsekonomi B på universitetet, så nu kommer hon hit! Så jävla glad är jag. Så nu blir det att börja leta boende till oss två, det är kommer bli så fantastiskt, 7 år sen vi flyttade isär, men nu jävlar ska vi bo ihop igen!

Läskiga politiker

I USA har de extremt läskiga politiker som verkar korkade, dumma och tyvärr i position för någon form av maktutövning. Nej, detta är ingenting min hjärna har hittat på bara för att svartmåla kapitalismens huvudskurk, utan det är bara saker som denna politiska reklamfilm berättar för mig, den uppvisar helt klart en av de mest inskränkta, korkade, läskiga och skevt tänkande politiker jag stött på i dagens samhälle. Ni ser ju själva, man blir ju rädd för den läskiga politikern!!! Hoppas verkligen inte hans retorik fungerar i dagens värld, men tyvärr gör den nog det...

Väckarklocka

Det är rätt fint när älskade Smurfen ringer och väcker en på förmiddagen, kvittrar ett godmorgon och förklarar att hon är på väg hem, så fint så fint. På lördag kommer hon hit, då ska vi på Lowbrow Goes Demented och titta på snygga bilar och snygga pojkar. Hade nästan glömt av att det var snart, och sen påminde Smurfen mig i fredags när hon ringde med ett "och på lördag kommer jag upp till dig baby" och då blev jag alldeles glad i hjärtat. Ska bli mycket fint i helgen, min Smurf och jag på nya äventyr, allting kan hända, vi gillar't!

Duscha duscha duscha


Duschen var ju typ världens underbaraste, aldrig uppskattat en dusch så mycket, inte på länge i alla fall. Nu är jag sugen på korv, ska jag nog äta sen tror jag. Kött kött kött, ge mig kött. Eller så kan man förklara för folk att det ska dricka bärs, äta kött och bete sig som folk. Min älskade Smurf vägrar på alla punkter utom en: dricka bärs. Jag blir så besviken, körv som är så gött!

Världens äckligaste människa...

Just nu känner jag mig så sjukt jävla äcklig, svettig som en jävla, ja, jag vet inte vad... Vi blev kvar på kåren tills de stängde, jag tror att jag, Mozilla och Cockrine körde VM i fuldans, men fan va kul det var! Dock fick jag inte vår Starke Adolf att dansa fulbalett med mig det sista, han skyllde på att han inte kan dansa, gissar på att det berodde på att han var nykter och jobbade. Men i alla fall, så jäääävla äcklig jag är just nu! Vill bara ta en kall dusch, men kan inte med att ställa mig i duschen klockan tre på morgonen, vet ju att vi har lättväckta grannar och gissar på att det låter i rören då de bor i våningen under.
Fick följe av en utbytesstudent på vägen uppför backen, han hittade inte hem till sig och han vägrade låta mig hjälpa honom, blev en diskussion om det, men men. Gissar på att han just nu villar runt någonstans här i Brickebronx, dock ser ju alla hus likadana ut, förutom höghusen, men där bodde han inte. Fast jag tvingade honom att lova mig att tills nästa gång han skulle gå ut och supa sig full så skulle han skriva upp sin adress på en lapp och lägga i plånboken, känns som att det kan vara en väldigt bra idé. Annars får han skaffa en sån här lapp och fylla i:
Nu ska jag sova i min äckelhet, imorgon är det en dusch som gäller det första jag gör! Och jag som bara trodde att jag skulle till Conventum och kolla lokaler och sen åka hem igen...

Jag, Mozilla och Cockrine slappar på kåren...

dsc_0074 (MMS)

Jag, Mozilla och Cockrine slappar på kåren, inte helt fel. Man blir ju inte nådigt sugen på bärs bara. Nu fick jag precis skäll av Cockrine efter detta meningsutbyte: "Tror du vi kan få igång storbildsteven, kanske är nån hockeymatch nu." "Va? Hockey nu? I maj?" "Men vilken planet har du levat på? Nu tror jag det har brustit totalt för dig!" Ja, tydligen är det hockey-vm nu, jag har ingen koll, sport och jag, funkar inte riktigt. Men tydligen går det bra för Sverige i vm, det sa Cockrine...


När man känner att det inte räcker med ett...

dsc_0073 (MMS)

När man känner att det inte räcker med ett titthål så kan man ha tre i en dörr... Jag och Mozilla går runt och fotar lokalerna på Conventum och mäter speglar inför It's SÅ'10. Snart kommer Cockrine, då blir det en rundtur till, check!


Lou Reed i tweed

Idag har personen bakom Lou Reed i tweed lyckats riktigt riktigt sjukligt bra, kolla här!

Vattnet är tillbaka i kranen här i Brickeb...

dsc_0017 (MMS)

Vattnet är tillbaka i kranen här i Brickebronx, dock har vattnet som ni ser en blandning av färgerna bajsbrunt och pissgult. Kan dricksvattnet blandats med andra inte så trevliga rör?


Inget vatten

Helt plötsligt har vattnet försvunnit i lägenheten, och det har tagit en stund att kunna ringa ÖBO's jour för att få svar på problemet, och det är inte så konstigt att det var svårt att komma fram, hela Örebro är nämligen utan vatten. Pratade med Miiz i telefonen nyss när jag upptäckte att vattnet var borta, det har åskat en del nu på kvällen, men jag tänkte och sa till henne att det knappast kan vara åskan som tagit bort vattnet, men jodå! Blixten har tydligen slagit ner i vattenverket här i Örebro, så alla är utan vatten, check! Det känns ju väldigt smidigt, jag är törstig och det känns som en hit att kunna spola i toaletten. Att jag inte kan diska är jag inte stressad över, men däremot törstigheten och toalettbesöken. Hmmm, får se hur lång tid det tar innan de löser detta då...

En helt ny värld

Cockrine sa världens roligaste sak igår, lyssna på den här låten, och istället för att tänka att den är från filmen Alladin, tänkt att det är spriten som sjunger till dig, sjukt roligt och så klockrent!!!

Migrän

That's all I say...

SÖMN!!!!

Åh jävlar vad jag ska sova nu! Fortfarande inte sovit mer än den timmen jag fick förut idag, men jävlar vilken trevlig eftermiddag och kväll man har haft. Först möte med It's SÅ, sen drog jag och Mozilla till konsum och inhandlade folköl och placerade oss på soffan på balkongen för gött häng. Sen dök Mike, Affe och Cockrine upp, Gingerhead var här en sväng också. Mycket folköl blev det, mycket skratt, mycket prat om Fröken Fleggmans Mustascher (vi MÅSTE se den på söndag) och Cockrine har bestämt att vi numera drar en gräns vid japaner som sjunger karaoke, det går då rakt inte för sig! Och numera kommer vi alla börja asgarva bara av orden "En struts!" och "Släpp tranan för helvete!", hysteriskt roligt, om jag orkar dra historien någon gång så gör jag det. Dock fick psyko-grannen nåt jävla spel, jag var inne och slänge skräp och sen när jag kom ut på balkongen igen så hörde jag bara hur han stod och skrek på sin balkong om hur vi skämtade om livet, skämtade om kärleken, hur han inte drar med sig tjejer hem till sin pappas bostad, men det finns i Sverige, han skulle aldrig ta med någon hem om han inte var gift med henne, och jag vet inte vad. Dessutom skriker han ju långa harranger på turkiska emellan allt han häver ur sig så man förstår ju inte ett skit. Kul att grannen ballar ur på två sekunder över att det sitter några personer på en balkong, umgås och drar skämt för varandra. För han verkade ju inte skrika över att vi störde, snarare om vår syn på livet. Vi har verkligen en psykopatisk jävla cp-granne. Vart klagar man om sånt? Går det att anmäla? Börjar bli riktigt jävla trött på honom och hans otrevliga påhopp, det är då en sak som är jävligt säkert!
Men nu ska jag sova, efterlängtade sömn, så kan jag längta efter nästa folkölshäng då vi förhoppningsvis inte behöver sitta och lyssna på den psykopatiska cp-grannen.
Tror vi tar lite Fröken Fleggman på det, Cockrine har aldrig sett den, helvete vad hon garvade åt sakerna som berättades för henne, måste bli en filmkväll på söndag!

Divine till min syster

Det här är till dig Sis, känns som att det är något som du skulle kunna älska om du inte redan upptäckt Divine, då jag vet om din stora förkärlek till transvestiter och deras extravaganta stil. Och du, Divine är även ett litet tjockisbarn, haha, gissar på att dom som inte känner oss som läser nu kommer tycka att det låter helt absurt, men är det ett tjockisbarn, och dessutom ett tjockisbarn som är en extravagant transvestit, hur skulle du inte kunna älska det? Internt så det förslår, jovisst, men sådant får man sysselsätta sig med ibland, eller hur Sis?

Bra timing?

Nu är mattläggaren här igen och river runt i köket, och jag fick precis syn på hans slipmaskiner ute på balkongen, är det det som kallas för bra timing? Bäst att försöka sova lite innan han drar igång kanske, men jag har en känsla av att han drar igång med slipmaskinerna inom max 20 minuter, bara för att det ska vara riktigt trevligt för mig. Man kan inte få ha det för bra, så är det bara. Japp, nu hör jag maskinerna, dags att plocka fram öronpropparna!

Kan inte ens bli sur

Just nu så är jag så nöjd med att jag lyckats skriva manuset (jag tänker vältra mig i självgodhet hela dagen) att jag inte ens kan bli sur över att jag alldeles nyss vaknade av att mattläggaren ringde på dörren. Så nu ska den hemska mattan i köket rivas ut idag, kanske kommer det även in en ny idag, det är faktiskt inte helt fel det. Men jag är fascinerad över det faktumet att jag inte blir sur över att jag blir väckt, jag måste helt enkelt vara jävligt nöjd för tillfället. Sweet dude! Så nu ska jag försöka somna om igen tänkte jag, check!
Såhär glad är jag just nu! Bilden är dock tagen förra sommaren, och det är Josajävelns fantastiska glasögon jag spexar med ute på landet hos mina paranteser.

Överfylld av pepp

Jag är så överfylld av pepp att jag inte har lyckats somna än, helt sjukt, men sant. Tror vi får ta ytterliggare en låt bara för det, en låt som bara får en att vilja dansa! Kanske inte världens smartaste när jag är helt fylld av pepp, men den är ju så bra!

OH HELL YEAH!!!

GISSA VEM SOM PRECIS HAR SKRIVIT KLART SITT LIVS FÖRSTA LÅNGFILMSMANUS! Visst, ett första utkast, men jag känner mig ändå sjukt stolt. Hela den här terminen har varit ett känslomässigt kaos, men ändå har jag lyckats med att skriva ett långfilmsmanus, ett kortfilmsmanus samt att sätta igång en hel kortfilmsproduktion, fy helvete vad grym jag är! Hävdar bestämt att jag har rätt att vara självgod just nu! Dessutom hävdar jag att även om klockan kanske är åtta på morgonen så har jag rätt att fira med en öl innan jag går och lägger mig efter en hel natts slitande, det står faktiskt en stackars Hot Roddin' Lager i mitt kylskåp sen valborgshelgen, den förtjänar jag verkligen just nu. En öl, en cigg på balkongen och en underbar låt, I'm fucking born to raise hell!!!

Stenhård lillebror

Bror min är hård som sten, det kan väl vem som helst se. Kan ju dessutom berätta att jag tyckte det var rätt kul att se dem spela i söndags, och det är ett förbannat bra betyg från någon som annars tycker att sport är jävligt tråkigt. Kommer nog bli att se en och annan match i sommar, måste ju stötta brorsan, var väl inte direkt jätteduktig på det när han spelade hockey (såg inte en enda match tror jag) men nu så ska man väl kanske lyckas bli en supportande storasyster.

Peppad

Suttit på universitetet och diskuterat framtida utmaningar, älskar sånt! Man ska hela tiden utmana sig själv, hur ska man annars växa som person? Inatt ska jag fixa klart det sista med mitt långfilmsmanus, det har varit det här läsårets stora utmaning. Sen halkade jag in på ett bananskal på Ung Film Framåt och fick helt plötsligt en kortfilmsproduktion, utmaning nummer två. Nu planeras utmaning nummer tre för 2010, hur många utmaningar till kommer man att hinna med? Kanske en till, sen får det nog räcka, det är ju trots allt ganska stora utmaningar det handlar om. Det är mycket just nu, men även om jag känner mig helt slutkörd så älskar jag det, det ska hända mycket saker, jag gillar att fara omkring, jag vill ha mycket möten, fart och fläkt, utmaningar och intressanta tankar. Utmanar man sig själv så växer man, det är min filosofi, även om man måste lära sig att sätta gränser. Att gå in i väggen i 130 km/h och bryta ihop är inte roligt, tro mig, jag lyckades innan jag hade hunnit fylla 21 och vandrade runt hemma hos mina föräldrar i pyjamas i en månad och funderade seriöst på att lägga in mig själv på psyket (försökte dessutom men de ville inte ha mig där). Man lär sig av sina misstag, har jag hört.
Tar en riktig pepplåt på det, en låt som får en att vilja utmana sig själv och kämpa, allt för att komma dit man vill i livet. Vad ska du bli när du blir stor?

Pausar

Jag tar ett paus i mitt skrivande och tar en promenad ner till universitetet för att skapa mig själv nya utmaningar, promenaden är ingen utmaning, utan det som ska diskuteras på universitetet. Det är så varmt ute nu att dickies-shortsen åker på, jag är insmord i solkräm, solglasögonen sitter på huvudet och vattenflaskan är i handen, nu är det sommar! Snart är terminen slut, då ska jag hem till Lidköping, sitta vid sjökanten och dricka bärs, det är fint det, att jag ska stänga in mig själv på fabriken hela sommaren ignorerar min hjärna just nu och tänker enbart på de roliga stunderna man har framför sig. Mera brännvin!

Roande

Behövde något som kunde piga upp och roa mig lite, hittade den här bilden och jag började asgarva.

MIN GUD!!!

Behöver jag säga så mycket mer än att jag spricker av längtan? En film om GUD, med GUD, min GUD, kan det bli bättre? Inte bara en liten liten liten biroll, utan en hel film om GUD. Bara att hoppas på att de snart får tag i distributörer till filmen, eller att filmen dyker upp på Stockholms eller Göteborgs filmfestival. Mer information om filmen finns på lemmymovie.com, tydligen har de visat den i Cannes bland annat.
Så, nu hade man något ordentligt att se fram emot, det gillar vi, min GUD!

Test med nya telefonen, Smurfen är sjuklig...

dsc_0003 (MMS)

Test med nya telefonen, Smurfen är sjukligt snygg, fan vad jag älskar henne!


Krönikör

Jag har en ny krönika ute på Kulturungdom som handlar om mitt stora bokknarkande, tycker ni kan ta och läsa den. Och för er som inte vet vad Kulturungdom är så är det en fantastisk förening som arbetar med ungdomskultur i hela Västra Götaland. Kolla in deras hemsida och deras verksamhet när ni ändå är där och läser min krönika!

R.I.P. Ronnie James Dio

Jag såg denna fantastiska lilla man (han var då rakt inte stor kroppsligt sett, men till rösten, oh my!) live med Heaven & Hell på Hellfest i Frankrike förra sommaren, vilken röst, vilken man, vilken legend! Men idag har han tyvärr försvunnit i magcancer, legenderna lever inte för alltid.

Gör om, gör rätt, bit ihop, håll ihop

Söndag var det idag då, har av någon konstig anledning spenderat natten på soffan i studion, jag skyller allting på Tant M, eller på att vi båda två måste lära oss att kolla bussarna ordentligt.
Men i alla fall, nej, man är inte på topp, men folk blir gamla, folk försvinner, även om man anser att de borde finnas för alltid för att de är världens finaste. Man får acceptera ålderdomen, hålla ihop sig själv och inse att min älskade morfar fick bli 93 år, leva ett friskt liv där bara de sista fyra veckorna spenderades på vårdhem, annars alltid bott hemma med mormor i deras egna lägenhet, snickrat, fixat, trixat och det var inte länge sen han slutade spela alt-sax med musikkåren. Krutgubbe. Jag saknar honom så in i helvete! Vem ska nu berätta om hur han fick ligga i en skokartong vid öppna spisen för han var så liten när han föddes och tillgången till kuvöser var obefintlig på landsbygden? Eller om hur han byggde om en Fiat av 1923 års modell till en traktor för att han tyckte att det var en rolig idé? Eller om byggarbetarnas dagsransoner på sprit? Jag kommer verkligen aldrig glömma gobben.
Idag ska jag stötta min bror och åka och kolla på när han och hans lag kommer till Örebro för att spela amerikansk fotboll, jag ska bara försöka hitta till planen, och försöka förstå reglerna, men det blir nog bra, jag ska dit i alla fall.

HAN FATTAS MIG!!!

Det enda som snurrar i huvudet just nu är Mattis kommentar om Skalle-Per: HAN FATTAS MIG!!! Inte blivit något skrivet på ett par dagar, då jag i tisdags kväll fick kasta mig på en buss från Skara till Lidköping och sätta mig på ett vårdhem och hålla min älskade g-morfar i handen när han låg för döden. Han fattas mig. Jag är inte på topp just nu.

Skara

Så sitter man då här i ett kök i Skara med ett glas rödvin och studerar herr J när han far runt och lagar mat, luktar riktigt gott från spisen, sweet. Handledarsamtal och lunchmöte gick alldeles ypperligt, fått några samtal för kortfilmen fixade också, och hann med Carlings innan tåget gick för att kolla kläder till skådespelarna. I like! Nu gäller det bara att få besked från sista tillfrågade skådespelaren, bör komma snart annars får jag försöka fixa någon annan. Nu blir det snart mat och sen blir det musikvideofix, det gillar vi!

Jaha...

Så ska man snart lämna sin säng igen då, är nyvaken, ska nu upp, packa ner det sista som jag rev upp igår (duschsakerna) sen iväg på terapisamtal om mitt långfilmsmanus, möte med It's SÅ-temagrupp och sen bär det iväg mot stationen för att bege sig ner mot Skara. Men just nu är jag faktiskt sjukt sugen på att få ligga kvar en stund till i min säng, men det finns det inte tid till, tyvärr. Men jag kan tipsa om en riktigt rolig kortfilm som vi fick se i helgen, nämligen Nakenlekar som är gjord av ett gäng snubbar från Norrköping. Sen tror jag även att vi startar dagen med lite Dropkick Murphys, helvete vad jag vill se dem i sommar, men jag tror inte att jag har råd...

Resa

Jag skulle vilja åka hit, den dagen jag får lite semester. Undrar om man kan lyckas få med sig Smurfen kanske till Tyskland i sommar, vet att jag i alla fall har en vecka ledigt. Fast samtidigt så kanske den veckan är rätt skön att ha till att enbart slappa på hemmaplan och inte åka iväg någonstans, känns som att jag far omkring tillräckligt ändå. 
Sen har jag hittat två bilar jag skulle vilja ha också, dock kostar den ena 160.000 och den andra 225.000, summor jag absolut inte sitter inne på som student. Men man kan alltid drömma, det får man. 
Nu ska jag kolla på The Big Bang Theory och drömma lite, imorgon far jag iväg igen, då blir det att åka till Skara efter lite möten på dagen. Vara hemma och ta det lugnt? Nej, inte just nu, jag har annat för mig.

Klantarsle

Så var man då hemma, ätit lite och täntkte ge sig på att lära sig den nya telefonen. Och vad gör jag? Jo, jag lyckas ställa in telefonen på spanska när den frågar efter språk och nu kan jag inte hitta vart jag byter språk nånstans. Om jag inte lyckas snart så hoppas jag på att Jörgen Munås befinner sig i Skara imorgon när jag kommer dit så får han lära mig, för när jag funderar på det så är han den ende jag känner som kan spanska och som dessutom är en tekniknörd = winwin, om han är där vill säga.
Nu ska jag mest bara packa om min väska, känns ju lite spännande, sen ska jag försöka ringa min mamma tror jag. Lyckades väcka henne i lördags då jag såg att jag hade ett missat samtal från henne, så jag kan ju ringa nu istället.

Och helt plötsligt så hade man en ny telef...

foto0593 (MMS)

Och helt plötsligt så hade man en ny telefon... Vill hem, ladda den och lära mig den, men dröjer några timmar tills jag är tillbaka i Örebro. Packa om, plugga, sen möten imorgon och sen drar jag till Skara för musikvideofix. Najs!


Solna och döende telefon

Här sitter man då i en lägenhet i Solna, ska däcka av på soffan en stund tror jag, ska bara kolla mailen och annat bös först. Jobb jobb jobb, och min telefon verkar vara döende. Solnapöjken kunde tydligen inte ringa upp mig när han skulle ge mig en vägbeskrivning, ville inte koppla, men jag hittade minst lika bra med sms. Kanske var min telefon det var fel på inatt då, eller så skyller jag på svaga signaler då det var riktigt långväga samtal. Eller så kanske sim-kortet börjar ge sig efter alla dessa år, man vet ju aldrig. Orkar inte syssla med problemlösning på det heller just nu, orkar fan inte. Nu dör jag en stund.

Tunnelbana igen ska bege mig ut mot Solna ...

Tunnelbana igen ska bege mig ut mot Solna där jag har sovplats inatt, tack tack. Har pluggpapper med mig, men med tanke på en intensiv helg och bara tre timmars sömn inatt så tror jag inte det kommer bli så mycket studier idag...


Trött trött trött. Men intressant att h...

Trött trött trött. Men intressant att ha lyssnat på en producen och kortfilmskonsulenten på SFI, och sett två riktigt bra kortfilmer, Du ritar fult och Nakenlekar. Nu blir det mer kortfilmstittande, check!


Härifrån ser inte filmhuset så jävla rolig...

foto0592 (MMS)

Härifrån ser inte filmhuset så jävla roligt ut, mest som en betongklump i det grådassiga vädret. Tog en stund att somna inatt, fick ett antal samtal som alla bröts, skyllde på varandras telefoner. Jag fick höra att det inte skulle vara speciellt svårt för mig att hora ihop pengar till en ny, skulle tydligen ta ca 20 minuter. Eh, jaha... Hade en spännande väckarklocka i morse, Lattjo Lajban, teven var tydligen tidsinställd, check!


Jag och fem bögar på ett hotellrum, det är...

foto0591 (MMS)

Jag och fem bögar på ett hotellrum, det är vad det har varit nu. Först bjuden på fin middag och lite öl på Koh Pahngang av sötaste D, sen bubbel och drinkar på hotellrum med fem bögar. Så söta! T älskar Sheldon lika mycket som jag gör, vi vill våldta honom och sno hans spermier båda två, men jag är den ende av oss som kan reproducera pga det. Men jag ska ha D som fader till mitt barn, kommer bli fruktansvärt vackert och intelligent. Som Superkvinnan säger: Människor är antingen vackra och intelligenta, eller fula och dumma...


Det är en speciell lukt på nere i tunnelba...

foto0589 (MMS)

Det är en speciell lukt på nere i tunnelbanan, kan dock inte säga från vad, men helt plötsligt hamnar man ett par år tillbaka i tiden när man varje dag tog tunnelbanan till skolan. Livet är i ständig förändring, det är ju nåt som är jävligt säkert. Nu ska jag till söder, check!


Jag ser en cirkus! Och jag hör cirkusmusik...

foto0588 (MMS)

Jag ser en cirkus! Och jag hör cirkusmusiken på avstånd när jag vandrar över Gärdet. Sett så många kortfilmer idag att jag redan glömt mer än hälften. Nu ska jag in på vandrarhemmet, fixa i ordning mig lite och sedan träffa barndomsvännen D.


Porrigt röd inredning på Filmhuset i Stock...

foto0587 (MMS)

Porrigt röd inredning på Filmhuset i Stockholm. Lyssnat på filmfotografen och sett några kortfilmer, är dock lite putt för att man får pröjsa 22 spänn för en kopp kaffe. Fryser pga trötthet och är sugen på varm mat, men fått lunchmacka. Nu ska jag försöka hitta människan som vet vart jag ska sova inatt och hetsa tillfrågade ''skådespelare'' i Wien att läsa manus så jag kan få besked nån gång. Hepp!


Sitter i bilen på väg till El Stockholmo o...

foto0585 (MMS)

Sitter i bilen på väg till El Stockholmo och studerar den svenska landsbygden på andra sidan bilfönstret. Inte riktigt vaken än, jag hoppas på kaffepaus snart, I needs it. En cigg vore inte fel det heller.


Stockholm och filmhuset

Sjukligt jävla nyvaken, E knackade precis på min dörr och kollade så jag var vaken, tur var nog det, annars hade hon fått åka in själv och leta efter bilen vi ska åka med. Nu in i duschen, sen på med kläder, försöka vakna, fixa iordning sig lite, och sen blir det Stockholm, filmhuset och lite vänner som gäller i helgen!

Planer och planer

Sitter framför datorn och smider planen, morgondagens plan är Stockholm, filmhuset och bubbel på torget i Gamla Stan. Jag smider planer i mitt huvud om nya utmaningar och jag och min älskade Smurfen smider hemliga planer för sommaren, allting är fantastiskt, och vi älskar det!
Till detta tror jag vi tar en partylåt som absolut ingen kan motstå, nämligen Every Little Thing med Carlene Carter:

Laktoshelvete

Hur får man en dampig iida att lugna ner sig? Ge henne en glass, då försvinner hon in på sitt rum, lägger sig i sängen och mår illa. Men det var ju gott med glass!!! Okej, jag kan ha köpt den själv, men i förebyggande syfte då jag varit så hyper idag att jag blivit trött på mig själv. Någon som kan ge mig lugnande? Min hjärna har fått hyperryck och far mellan femton olika tankar på två sekunder samtidigt som jag inte kan sitta still. Tyckte synd om C och E som efter att ha fått umgåtts med mig på balkongen fick med mig till ÖBO för att titta på golv och tapeter till köket. Jag hittade inget roligt (varför ska alla "gratis" tapeter vara så förbannat jävla fula och tråkiga?) så jag satte mig på en stol, gick runt, satt ner, gick runt, osv. Köpte en glass på hemvägen, bara för att veta att jag då skulle bli liggande illamående ett tag. Skulle faktiskt vilja säga att det var snällt och omtänksamt av mig, och jag fick en anledning till att äta glass, eh, typ.

Joråsåatteh...

Det är nu officiellt: Jag har skapat ett beroende till The Big Bang Theory. Dammit!
"I think that you have as much of a chance of having a sexual relationship with Penny as the Hubble Telescope does of discovering at the center of every black hole is little man with a flashlight searching for a circuit breaker."
"Oh, I'm sorry. Did I insult you? Is your body mass somehow tied into your self worth?"
"I wanted a griffin... I was studying recombinant DNA technology and I was confident I could create one, but my parents were unwilling to secure the necessary eagle eggs and lion semen. Of course my sister got swimming lessons when she wanted them."
Alla citat: Sheldon
Jag måste verkligen sluta med det här nu...

Ähpff

Sitter och tittar på hus på blocket, ehm, ja, fråga mig inte varför, jag är inte ens själv säker på varför jag skulle titta, kanske för att bekräfta människors tankar och idéer. Jag är inte inblandad, jag ska inte ha hus, inte än, inte nu, kanske senare i livet. Har dessutom fortfarande inte släppt nattens drömmar, de var ju så sjukligt skumma, jag förstår ingenting, dumma, överarbetande hjärna! Nu ska jag ut på balkongen och ta en cigg med C och E, får prata av mig lite om drömmarna med dem.

Skumma drömmar

Nu är jag vaken, astidigt, är ju också något man kan roa sig med. Kan berätta att det INTE är bekvämt att sova med papiljotter och jag har drömt världens skummaste drömmar, skyller på papiljotterna. Varför drömmer man så extremt skumt ibland? Jag hade Salem-anhängare vs. kravallpolis i drömstan i Lidköping fast Salem-anhängarna var svartklädda AFA, polare som skulle åka iväg med sitt band för att lära sig dansa salsa, påhoppningar på ICA från tanter om hur jag ska kunna få jobb, och andra heltokiga saker i mina drömmar inatt.  Jag förstår ingenting, men men.

NERDVANA!!!

Oh, jag har hittat en sida som säljer massa coola prylar, kolla in sheldonsshirts.com and be amazed! Och ja, det har så klart att göra med min senaste förälskelse Sheldon... Man kan hitta massor med t-shirts som Sheldon haft på sig (är inte exakt dom, utan likadana) och vart man kan köpa dem, vilket känns lite lagom nördigt, men det gillar vi!

BACK IN BLACK!!!

Här sitter man då med hårfärg inkletad i hela håret, ska snart gå och skölja ur det. Roade C med att sitta och sjunga i falsett under tiden som hon kletade in håret. Extremt vackert sjöng jag om ni frågar mig (bör tas med en stor nypa salt då jag är tondöv, typ). Och vad sjöng jag då? AC/DC SÅKLART!!!
Så här snygg kan man vara när man färgar håret, men inte idag, idag är det utan systemetpåse på huvudet, hahaha, SNYGGO!!!

Soooool

Helt fantastiskt väder ute, solen är grymt skön och soffan på balkongen oerhört bekväm. Om det inte hade varit för att jag måste plugga så hade det varit en perfekt kväll för balkonghäng med några folköl och trevliga människor, men men. Nu behöver man inte längre spela Perkeles låt Längtan, för nu är solen och sommaren här, istället så kan man spela Blisterheads gamla låt Sound Of Unity och drömma om lata sommarkvällar utan ett enda bekymmer att bry sig om.

Jag gillar tanken om att sprida informatio...

foto0582 (MMS)

Jag gillar tanken om att sprida information på toaletter, som här på en av toaletterna på universitetsbiblioteket. Alltid nån som behöver skita, och det är väl lite svårt att hålla sig ifrån att läsa då. Nej, jag sitter inte och skiter, jag är på väg till Willys för att handla, tvättmedel, duschtvål och hårfärg. Det blir svart, orkar inte krångla.


Wopetiho

Torsdag idag, snart är även denna vecka slut, drar till Stockholm på lördag för Filmglappet, blir nog nice. ÖBO har varit här och kollat lägenheten, städningen godkänd och vår bovärd skulle även kolla om vi kunde få omtapetserat och nytt golv i köket, gött mos! Visst, Lucy slet en del på tapeterna, men de där jävla fettfläckarna som är lite överallt har varit där sen innan jag flyttade in i februari förra året. Bovärden trodde dessutom att tapeterna var såpass gamla att omtapetsering inte skulle kosta oss något alls, även om katten gjort en del. Det gillar vi!
C ska få hjälpa mig att färga håret ikväll oxå, får bli svart igen, orkar inte hålla på och fixa med det röda och dessutom trivs jag förbannat jävla bra i svart. I'm gonna be back in black, oh hell yeah!
Tror vi tar lite The Creepshow på det:

Monster

Herr J: Varför skapar vi monster hela tiden?
iida: Du skapar monstren, det är jag som får uppfostra dem.
Jodå, så är det. Jag och Herr J har suttit och diskuterat projekt en stund, dom där stora projekten som växer sig så stora att det blir svårt att kontrollera dem. Herr J tror att han har skapat ett nytt sånt, det testkörs i år, verkar det bli riktigt stort kallar han nästa år in generalen, alltså mig. General Iida, nästan så jag ska kräva att få en uniform. Den ska vara svart med silverbeslag, tack. Man måste vara snyggt klädd när man uppfostrar Projekt Monster.

Händer ingenting

Händer fortfarande ingenting här, hörde av mig till Milla, men vi kom fram till att det enda man kunde tänkas hitta på ikväll heter krogen och ingen av oss har röven full av pengar, så vi hoppade det. Nu sitter vi istället vid varsin dator och pratar över los intrawebs. Hur ofta är man egentligen social med människor i samma rum numera? Men i alla fall, frågan jag ställer mig just nu är: Vart finns fritidsgårdarna för folk över 20? Visst, jag tror det stavas krogen, men de har sällan biljardbord, tevespel, sysselsättning när man behöver göra någonting annat än sitta på arslet och dricka sprit. Ja, om man har dålig musiksmak så kan man ju alltid dansa, men allt för ofta spelar krogar äcklig house eller pop som man kräks av. Om man är över 20 får man helt enkelt skaffa sig en hobby eller lägga ut stora pengar på sprit och gilla att dansa till dålig musik, det är vad min logik säger till mig just nu.
Och till detta tar vi lite Twopointeight tror jag allt:

Tråååååååååååkigt

Jag är gött uttråkad just nu, druckit upp andra groggen och funderar på vad man ska hitta på. Plugga orkar inte min hjärna just nu, jag vill göra NÅGONTING! Men istället sitter man här med datorn, pratar med en L som dricker öl vid sin dator och T-Benet som vill ha min grogg, är ju också en onsdagskväll. Visst, man skulle kunna dra med sig någon ut på krogen, men tror inte min plånbok skulle tycka om det. Får se vad man hittar på helt enkelt.
Det är nu man känner att man skulle vilja vara hemma i byn och kunna hänga med Gobbfan och Pervo och alla de andra, men då Gobbfan och Pervo är arbetslösa är det lättare att få dem att hitta på saker med en när man har tråkigt en kväll, haha. Men men, inte långt kvar på terminen, sen är jag hemma i Lidköping hela sommaren och slavar på fabriken.
T-Benet skickade den här versionen till mig nyss, har bara hört versionen med George Jones och Willie Nelson förut, det är en så sjukt bra låt!!!

Slappt

Josajävels hunk hänger på väggen i köket...
Så, hade man varit på möte, dammsugit och skurat i köket, torkat av alla köksmöbler samt elementet i köket, nu får fan ÖBO komma och kolla imorgon och inte i nästa vecka. Det stör mig verkligen att de inte kan säga vilken dag de kommer. Men men, nu är det klart i alla fall. Även suttit på balkongen och hängt med C och E efter städningen, tog mig en grogg, tyckte jag förtjänade den, dessutom är det ju lill-lördag.
Tror jag tar ett avsnitt av The Big Band Theory innan jag sätter mig och skriver.

"I'm on a horse"

Finns det någon som kan förklara för mig hur de har tänkt med den här reklamen? Den riktar sig uppenbarligen inte till män som ska köpa Old Spice, nej nej, den verkar ju snarare rikta sig till kvinnor som ska köpa Old Spice till sina män så att de kan lukta som en snygg man. Eh, och logiken ligger vart? Undrar hur Old Spice luktar egentligen, kanske inte ens gott, kanske därför de var tvungna att skapa den här väldigt konstiga reklamen.
Och jag kommer snart skapa ett stort beroende för The Big Band Theory, men det är en helt annan sak. Nu ska jag på möte, check!

Sleep Talkin' Man

Jag är helt kär i bloggen Sleep Talkin' Man, och dagens bästa därifrån är ju helt klart den här:
"I love you. No, sorry, I missed some words out. I love it when the world shits on you. Yeah. That's the full sentence."
Så hysteriskt rolig! Sådana där småsaker som kan förgylla ens dag, och då den uppdateras varje morgon så har man alltid något roligt att läsa när man vaknar, det gillar vi.

I <3 SHELDON!

Inatt när jag tyckte att jag hade jobbat klart för dagen så kunde jag inte somna, så jag började kolla på The Big Bang Theory från början, har bara sett enstaka avsnitt förut, och jag insåg en sak efter ett halvt avsnitt: JAG ÄLSKAR SHELDON! En sån snubbe vill jag ha, nördig, överintelligent, rapp i käften osv. Eller okej, snubben behöver inte vara så nördig och så överintelligent (rapp i käften ska han däremot vara), men han får gärna vara sådär skönt insnöad på något ämne som jag kan vara sådär halvt intresserad av. Eller vara helt insnsöad på ett ämne som jag gillar, men inte är insnöad på, så han kan få ta alla problemlösningar på det området. Och okej, snubben kanske inte behöver vara överintelligent, men man ska kunna föra seriösa diskussioner med honom, jag kräver inga akademiska poäng men funderar på att efter nattens upptäckt söka upp fysiklabben på universitetet för att se om man kan hitta några sötingar där. Ja, och min framtida Sheldon får gärna ha glasögon, tycker det är lite b att Sheldon inte har det, för det är intelligenshöjjande med glasögon, i alla fall till utseendet, därför jag ska skaffa mig det.

Slut för idag, tack för idag

Nu ger jag snart upp för idag, har hört att det är en dag imorgon också. Och då det blivit väldigt mycket musik här idag så avslutar jag dagen med mer musik, denna gång med Mike Ness och låten Cheating At Solitaire, känns som passande nattmusik. En av världens skönaste röster har onekligen denna man, och jag kommer aldrig glömma lyckan jag kände förra sommaren när jag och världens bästa F stod och tittade på Social Distortion i Götlaborg, i min värld var det en väldigt stor händelse. Faktiskt. Men nu, godnatt!

Benny Goodman

Benny Goodman går starkt hos mig just nu, utav någon anledning fungerar detta alldeles utmärkt att skriva till, och det gillar vi, vi behöver det skulle man kunna säga. Deadlinen kryper närmare och närmare, jag börjar få mer och mer panik, ska jag klara det? Jag MÅSTE klara det! Det finns inget annat, lägger jag ner nu kommer jag för alltid förakta mig själv för att jag inte genomförde det, så är det bara, även om det kommer sluta i blödande magsår och allmän misär.

Städ och Eddie

Slängde i mig min pizza och sen tog det dåliga städsamvetet över, så nu har jag stått i köket och skrubbat en stund. Jävla ÖBO som vill att man ska "flyttstäda" (de kallar det vårstädning) lägenheten innan sommaren och som de sen kommer och kollar, men man vet inte vilken dag, nej nej, de kommer nån gång mellan 6-11 maj. Check!
Fast jag blev lite glad nu när jag fick reda på att ett av mina kusinbarn säger ronka när min kusin försöker få honom att säga anka. Hade det varit min son hade jag varit mäkta stolt! Tror vi tar lite Eddie på det faktiskt.

Halvt döende

Hur trött som helst, men måste fortsätta. Ingen rast ingen ro. Varit i affären och handlat, mest skit då jag inte orkar laga mat. E står och städar köket och jag känner mig som en idiot som sitter och pluggar istället för att hjälpa henne, men vad fan ska jag göra? Jag vet inte. Vet bara att jag måste få klart saker, måste måste måste. Nu väntar jag på att ugnen ska bli varm så jag kan slänga in en fryst pizza, skitmat, men någonting att äta utan att behöva fixa massa saker. Äta, plugga, dö, dagens melodi.

Fortfarande inte vaken

Då jag ännu inte vaknat till liv i hjärnan så kör jag lite mer musik, Asta Kask, nya Asta Kask dessutom. Eller ja, inte vad Asta Kask spelade in för mer än 20 år sen, utan från skivan som släpptes 2006. Fortfarande bra krut i gubbarna, och dom kommer till Örebro och lirar den 11:e juni, det gillar vi verkligen!
"Och den som blev jag, den finns ännu kvar, resten kan ni ta, för det är ändå inte jag..."
Blir sugen på en riotdag, en riottisdag, en dag där jag inte behöver sitta inne hela dagen och plugga och skriva, utan en dag där jag kan göra precis vad jag vill, inga måsten, inga krav. Men icke då, inte idag, får lyssna på låten istället och peppa inför sommaren.

Trötters tös

Trött och seg som få, känns som att jag inte gör något annat än att plugga och sova. Fast det gör jag nog inte heller. Måste peppa mig själv just nu, så då blir det Rancid med låten Time Bomb, kanske kan funka. Om inte låten sätter sig på hjärnan och jag går omkring och stör mig på det resten av dagen. Varför har just Rancids låtar en tendens till att sätta sig på hjärnan? Kanske för att de kan vara rätt så catchy... Skummaste var nog ändå den gången då jag vaknade på morgonen med Ruby Soho snurrandes i huvudet utan att ha hört den på säkert månader. Det är inte lätt inte.

Jävla män

Anti-Nowhere League - I Hate People får presentera det här långa inlägget..
Vad är det för fel på män egentligen? Eller, varför är det sånt jävla fel på väldigt många av dem? I alla fall väldigt många av dem jag möter. Mötte en snubbe när jag var på väg till bussen i lördags, småpratade lite med honom, verkade trevlig, han tyckte vi kunde festa ihop någon dag och i ett svagt ögonblick så tänkte jag "ja, men vafan, lära känna nya människor kan ju vara trevligt" och gav honom mitt nummer. Det skulle jag INTE ha gjort. Människan var ju en enda stor jävla idiot. Man ska INTE lära känna nya människor, inte jag i alla fall, för jag har en stark tendens till att dra till mig idioter. Som den här snubben. Jag berättade att jag hade en fästmö, och han börjar tjata på mig om att han vill komma hem till mig och ligga och om hur sjukt mycket han kommer tillfredställa mig. Jag säger nej, han tycker jag ska fråga Smurfen om hon oxå vill vara med och ligga med honom. Jag svarar nej, och han förklarar för mig att han tycker synd om mig som ska gå igenom livet utan att få kuk i mig (försökte trycka i snubben att jag var rabiat flata) och att om jag bara träffade hans kuk så skulle jag allt få njuta. Ähpff... JAG VILL INTE!!! Det är när man träffar sådana människor som man 1) inser varför man helst inte lär känna nytt folk och 2) varför man konstant försöker övertala andra människor om att hela mänskligheten består av en stor samling idioter.
Och sen har vi grannen, den där jävla idioten! Han står på sin balkong och försöker föra en konversation med oss på våran balkong, även om mycket av det han säger är mumlande på turkiska och sen blir han arg för att man inte svarar honom. Till C har han sagt att hon röker för mycket (han röker själv som en jävla borstbindare, jävla hycklare) och så stod han och skrek "ljuger du för mig!?!?!" när hon sa att hon var från Gotland, vilket hon är. Till mig sa han för nån vecka sen att "Vad har du gjort med håret? Har du färgat det rött? Jag vet vad man säger om rödhåriga tjejer, det är inte bra". Nähä, skit i att prata med mig då gubbjävel!!! Och igår gick jag förbi honom när jag hade varit på affären, jag hör honom säga någonting riktat till mig, fast på turkiska, så jag vänder mig mot honom och får höra att jag småler under mina mustascher. Vilka jävla mustascher? Nä, då skulle jag skaffa mustasch, sa åt honom att jag inte kan det, fick då frågan varför, svarar för att jag är tjej, och då förklarar han för mig att jag inte är tjej, han känner tjejer så han vet. Vafalls!?!?! Helt jävla mysko snubbe, igår satt vi på balkongen och funderade över om man skulle tillverka en skylt där det står "HÅLL KÄFTEN!" på som man kan plocka upp när han försöker börja prata med en. Vi är måttligt trötta på honom.
Så, två exempel på helt absurda män, skulle kunna fortsätta med hur många exempel som helst, men då kommer det inte bli ett blogginlägg, då kommer det snarare bli en roman.
Så vad är det för fel på de däringa kukinnehavarna???

Hilma Hitler!

Börjar bli smått seg i huvudet och allmänt uttråkad och dessutom saknar jag Hilma Hitler. Skulle aldrig lämnat tillbaka henne, eller jo, på landet kan hon ju umgås med de andra hundarna och gräva sork i åkern, lite svårt med det här i Örebro. Men ändå, jag saknar henne! Som tur är ska jag ner en sväng till Lisch nästa vecka så jag får väl träffa henne då. Lucy, eller Morris som namnet på katten numera är, saknar jag däremot förvånansvärt lite, men sen har jag ju insett att jag inte är någon kattmänniska heller, jag ska ha en hund! Men det får väl bli någon gång i framtiden, typ när man är klar med studierna eller nåt. Kanske.

Titta på gitarren!!!

"arbetslös, en fritös..."
Ja, lite Great German Re-Research såhär på eftermiddagen är ju inte helt fel. Skönt störda herrar i sina bästa år är vad dom är, total idioti, att sälja sin själ på e-bay och troligtvis startande av ett tredje och ett fjärde världskrig. Smurfen sitter på andra sidan cyberrymden och skriker att det är helt jävla underbart, jag är beredd att hålla med henne till fullo. Fyllo.

Ny öl

Pistonhead Hot Roddin' Lager har varit min favorit i ett par veckor nu, men från och med idag så kör de en ny, Pistonhead Low Ridin' Lager. Nyfiken som man är så skulle man ju vilja kasta sig på en buss in mot stan, ta sig till butik Gröna Skylten och inhandla ett par stycken, men det har vi inte tid med idag. Provsmakningen får helt enkelt vänta, och om den inte är lika god som Hot Roddin' Lager så kommer jag bli ordentligt besviken, för den tar de tydligen ut från sortimentet nu. Att den nya är i burk är ju däremot någonting som är väldigt smidigt nu till sommaren, hoppas hoppas hoppas verkligen att den är god, både för mitt humörs skull och för att jag då vet precis vilken öl jag ska ha i handen i sommar.
"Pistonhead Summer Brew har en tydlig humleton med inslag av svartvinbär och markerad beska som passar perfekt för alla som vill ha en fräsch, smakrik, ljus öl i sommar" säger tydligen Richard Bengtsson, bryggmästare på Spendrups. Det där med inslag av svartvinbär gör mig dock tveksam, men man får väl helt enkelt testa och se.

Morning has broken

Jaja, klockan är väl efter lunch, men vi kan väl låtsas som att det är morgon i alla fall? En liten stund? Jag tänker göra det i alla fall, varit vaken en timme typ, nu tänkte jag resa mig ur sängen och gå ut på balkongen och röka, sen få lite mat i magen och sen börja, eh, spela badminton. Och nu: Dylan Moran blir intervjuad av Henrik Schyffert. Jag är fortfarande lite kär i Dylan, kommer jag alltid vara, hysteriskt rolig och charmig man. 

Sjukt stolt storasyster!!!

Titta på min blogg, it's fucking awesome!!! För jag har världens bästa lillasyster som kan slänga ihop såna här saker åt mig lite snabbt och lätt när hon hinner mellan allt pluggande, sjukt stolt över min syster och sjukt nöjd med hur bloggen ser ut numera, mumma! White Trash Über Alles! När hon skickade designen till mig satt jag och gapade stort, hon har verkligen förstått att det är white trash som gäller hela sommaren, och nu har den ju typ börjat. Jag har lovat syrran att jag ska bjuda henne på marängswiss nästa gång vi ses, vilket troligtvis blir i Lidköping i juni, bara för att hon är så satans grym. Nu tänker jag ligga i sängen, vara nöjd och glad och titta på How I Met Your Mother och äta ostbågar, det är fint det.

Långa telefonsamtal blir det...

Det känns som att jag har spenderat halva dagen med att prata i telefon med min älskade Smurf, men så går det när vi sällan kan sitta i samma rum och prata med varandra, jävla avstånd. Men snart så kanske det är slut med det, baby kommer kanske upp till Örebro i höst, men jag tänker inte ta ut segern i förskott, ICKE! Men vi har under samtalet roat oss med att kolla lediga lägenheter, men det finns inte ute så mycket just nu som blir ledigt i höst, så man får väl hålla lite koll under sommaren. Vore så jävla underbart om hon flyttade hit till mig, då skulle jag bli väldigt lycklig! Har även idag förklarat för henne att om hon nu tvärvänder och bestämmer sig för att stanna i Skövde så kommer jag lägga mig ner och gråta, så nu vet hon det. Känslomässiga hot über alles...

Vad hände här nu?

Skulle till universitetsbiblioteket idag hade jag bestämt mig för, men eh ah... Somnade efter en stund när jag hade kommit hem, klockan ringde tjugo över nio när jag hade lyckats somna sjukligt gött, tryckte på znooooooozzzzze och sen vaknade jag nu, klockan är ett, och helt plötsligt känns allting allmänt ovärt. Universitetsbiblioteket stänger 16.00 idag då det är söndag, och jag kommer inte vara där innan 14.00 som det ser ut nu. Känns det värt? Nej. Stannar jag hemma? Ja. Skyller allting på kollektivtrafiken, hade nattbussarna gått igår, eller om busschaufförerna vi frågat sagt att nattbussarna gick (kan ju vara så att de elaka busschaufförerna sa att det inte gick några nattbussar fastän de visst gjorde det) så hade jag inte varit vaken halv fem, tagit mig till bussen kvart över sex, varit hemma vid sju och då somnat om. Nej, då hade jag varit hemma vid tre och sovit tills nio, tio ungefär. Nu däremot så är allting kaos.
Omstrukturering av dagen, bad/dusch, mat, och sen hemmaplugg får det bli istället för att gå ner till universitetet.

Muttermuckla

Örebro kollektivtrafik är ett satans hittepå! Kom hem för 10 minuter sen, sovit på soffan i studion några timmar, för det gick nämligen inga nattbussar igår! Eller, i alla fall inte enligt de busschaufförer jag och tant M frågade på vägen ut till studion, alla svarade bara "nej, inga stadsbussar, kör som söndag" och då svor jag. Går fanimej inte hem från studion till brickebacken i högklackat, I do not! För att inte tala om att det är ett jävla härj att byta bussar nu sen de gjorde om hela bussnätet, för alla bussar går ju från olika ställen!!! Nä, jag är inte på speciellt bra humor, satans hittepåtrafik, så nu ska jag nog sova en timme eller två tror jag.

Tröttnar

Tröttar nu på att sitta hemma med pluggandet och beger mig snart iväg för att möta Tant M, är på tiden, var väldigt länge sen jag träffade tanten! Ska möta upp henne när hon slutar jobba om en stund, sen får vi se vart vi hamnar, men vart det än blir blir det nog bra, så länge vi inte går till Virus, för då blir tant lite kinkig. Så kan det vara, har jag hört...
Har dock inte riktigt släppt att jag i mailet som skickades till mig klockan tio i sju i morses blev kallas dutti. Dutti? Vafan, människan kunde ju lika gärna skrivit i mailet att han även nöp mig i kinderna och log mot mig så som man ler mot ett litet barn när de försöker visa en att det man gjort visst var bra, fastän det kanske egentligen inte är det. Hmm, förvirrade människor, men men, lite humor var det ändå, även om ordet dutti (människan skrev verkligen så också, och inte duktig) fanns med i mailet...

Till Smurfen

Till min Smurf, världens bästa fästmö, hon förstår varför, hehehehe. Saknar henne som fan, pratade med henne tidigare, både över nätet och via telefon, men det är inte samma sak som att sitta bredvid varandra och prata. Nu får vi fan snart sluta bo i olika städer, fungerar ju inte, det förstår väl vem som helst. Och vill jag bo i Skövde? Nej, alltså röstar jag på att hon flyttar hit. Har dessutom stora starka karlar på min sida som håller med mig om det, haha, alltså vann jag!
(Och Milla och Cockrine, ni var grymma när ni körde den här igår!!! Och jag var det mänskliga capot...)

Drömmar om white trash

Halvligger i sängen och lyssnar på lilla Punk-L när hon pratar i telefon, ska följa henne till bussen snart. Jag och Smurfen sitter vid varsin dator med ett par mil emellan (hur långt är det mellan Örebro och Skövde?) och när drömmar om en white trash-tillvaro. Vi vill ha ett sletet hus med en veranda på framsida, gungstolar på verandan, hagelbrakare, glasburkar med sprit i, billiga jävla öl, sletna kläder, sönderblonderat hår, en pickup, inavlade hundar med 75 olika raser i blandningen och varsin fuller karlslok som självklart är arbetslös också. Känns som att det skulle kunna vara en fin tillvaro, men det kommer nog, kanske, snart, förhoppningsvis. Än så länge bär vi jeansväst och beter oss som idioter, det tycker vi om, vi orkar inte bry oss längre, vi är white trash, and that's that!

Lördag up your ass...

Hemma hos mina föräldrar förra sommaren, vi byggde torn, för det var roligt...
Så var det lördag då, jag mår bra, Punk-L är återfunnen, hon mår inte så bra, hon sitter här vid sängkanten och svamlar, jag ska försöka plugga men får nog vänta lite med det skulle jag tro. Vad som händer idag är det ingen som vet, inte ens jag själv. Fast den här dagen har redan bjudit på lite humor, gillar människor som sitter och mailar klockan tio i sju på lördagsmorgonen, troligtvis hade människan inte somnat än, och varför kollar man mailen då? Jag vet inte, men jag tyckte faktiskt det var lite roligt, haha.

Home and alone

Så var man hemma igen, ensam, lilla Punk-L ligger och sover på soffan hos grannen, men där är hon i säkert förvar. Varit på tärnvägen, studentboendeområde, suttit vid en gräsmatta, druckit bärs och lyssnat på när dj's envisats med att spela jävla förbannat house hela kvällen. Kvällen har även bestått av fina vänner, nya vänner, fyllemms till lärare, allsång till gitarrspel osv osv osv. Nu ska jag sova, check!

RSS 2.0