Alla borde vilja ha en grand danois

Hamnade på kåren efter att jag hade varit på radion och käkade lunch med Mozilla och började diskutera hundar. Jag saknar att ha hund hemma! Och det finns en ras som är över alla andra och det är Grand Danois. Alla borde verkligen vilja ha en, de är ju hur sköna som helst! Lata, kelsjuka, kramiga, lättuppfostrade, you name it! Kanske inte hunden för den som vill träna bruks (även om det faktiskt finns gd's som tycker det är kul med agility, jag har haft en sån, fast hon hatade tunnlarna, de var för små för henne...) men för den som vill ha en lat klump som sover 20 timmar om dygnet och är hur mysig som helst så är den perfekt. För mig är det helt klart den perfekta hunden, förutom på en punkt: Folk tittar så konstigt på en när man har med sig en. Jag förstår inte varför folk automatiskt tycker att hunden är ett problem bara för att den är stor. Jag har bland annat haft med mig en gd på utomhusbio en gång, var inga problem alls, hon låg och stensov bredvid mig och sket fullständigt i människorna runt omkring. Samma hund har jag fått skälla på en enda gång när jag hade med mig henne någonstans, och det var för att hon tyckte att hon visst fick lägga sig i sängen där vi var, vilket jag inte alls tyckte var passande beteende när man gick bort. Visst, jag har haft en gd som inte riktigt visste hur man skulle bete sig, men han var inte som man skulle om vi säger så, men alla andra gd's jag träffat har varit hur underbara som helst. Alla borde helt enkelt vilja ha en gd, mysigare hundar får man leta efter!

Precis varit på radion, lite fel dag då de...

dsc_0716 (MMS)

Precis varit på radion, lite fel dag då det annars är torsdagar jag är där med flippellerflopp-panelen, men det var absolut inte fel att vara där idag! Har nämligen varit där och pratat om Eddie Meduza då det idag är 9 år sedan han gick bort. Så vi har pratat om Eddie, lyssnat på Ragga runt och Vår gamle opel och pratat om min syn på Eddie och lite om hur man som tjej kan stå ut med hans texter. Om ni vill lyssna på det i efterhand finner ni det på P4 Boulevard. Och klart ni ska lyssna på Eddie idag för att hedra hans minne!


Sitter på kåren och stirrar på en dator ut...

dsc_0711 (MMS)

Sitter på kåren och stirrar på en dator utan internet, sjukt spännande! Det är såhär det går när man kommer hit för att ställa sig och sälja biljetter inne i långhuset och de redan sålt nästan alla biljetter på kåren under förmiddagen. Det är ju skitbra med biljettförsäljningen, men jag har tråkigt nu och datorn har inget internet. Jag skyller allting på rosen, känns bäst så. Och ice-age, honom skyller jag också på. Rosen och ice-age, det är deras fel, eller kanske inte, men jag kan ju försöka hävda det i brist på annat.


Making believe...

Usch, varför ska man alltid bli så patetisk, sentimental och jävlig när man börjar bli övertrött? Varför ska ens hjärna då börja gräva i saker som man egentligen borde lämna döda och begravda? Making believe... Enda sättet att bli av med det är egentligen att sova, om det inte följer efter en in i drömmarna, men då jag ska upp om några timmar så inser jag att det inte är någon idé att jag går och lägger mig. Istället har jag bokat tvättid och hoppas på att sysselsättningen ska skingra tankarna. Som om det kommer hända... Det är vid sådana här tillfällen jag verkligen avskyr min hjärna! Och vissa människor kanske ska påpekas, människor som har påverkat en bara liiiite för mycket här i livet och därför vägrar försvinna ur huvudet på en. Ibland känns det som att vissa människor aldrig kommer släppa taget om ens hjärnstam och hjärterot, men de borde, jag vill inte att människan ska vara där! Bort bort bort! Men istället sitter jag här, vaken tidigt på morgonen för att jag inte har gått och lagt mig än. Making believe...

Nylleboksstatus

Tydligen nu i den nya versionen av nylleboken så kan man ibland få se riktigt gamla statusuppdateringar från sig själv i ena kanten, och det är skitkul! Dessutom står det Minnesvärda händelser över de gamla statusarna, och det är det ju onekligen! Upptäckte det förut ikväll, och hittils har jag hittat några riktigt gamla godingar, haha, och självklart delar jag med mig. Jag ska dessutom försöka att förklara dem, om det går...
"Bacon, bacon, bacon, bacon och några sojakorvar till F" Ja, så är det när man hänger med vegetarianer, bacon till mig och sojakorvar till dem.
"Vi vandrar i förvirringen och absurditetens rike, men de dygdiga rusdryckerna behåller oss vid gott mod. De sexton haven kallar oss, men denna stad erbjuder ingen seglats, bara stirrandet på en svart å. En deprimerande syn som lätt botas med att öppna ytterliggare en flaska. The dispair is near, inatt ger vi oss ut på jakt längs öde gator, svingandes, sjungandes, skrattandes, allt för att bota ett dystert sinnelag." Åh vad jag skulle vilja kunna förklara den här! Men var väl på totalt svammelhumör och skulle dricka i Örebro, för det är en å med i texten. Och ja, DET ÄR 16 HAV!!! Det har Finski berättat för mig för många år sen...
"All shall end in somethingsomething... BULLSHIT!" Förvirrad hjärna... Kan bara vara en sådan anledning, kanske även lite småsur...
"Lyssnar på Go Getters och förstår inte varför de ska spela i Örebronx helgen INNAN CSN!?!?!? Hade passat mycket bättre med nästa helg, muttermuttermutter..." Ja, varför? Var ju skitdumt, att de inte tänker på sånt!!!
Och så kunde man inte sova inatt då, gav upp för en halvtimme sen, får sova i eftermiddag, lika bra att dra till jobbet, men hur? Jag är rätt van vid att "dygna", dock vet jag inte varför jag ställer frågan om hur jag ska ta mig till jobbet... Undrar var jag var någonstans...
"It all makes sense, NOT!" Fråga inte, troligtvis en förvirrad hjärna...
"Smurfen har precis förklarat för mig att jag har hemmafrusyndrom, låter mycket skumt..." Gissar på att hon gnällde över mitt stickande och mitt bakande eller nåt sånt...
"Nu har vi varit på kurs hos farbror Golmer, nu ska det nog inte gå av fler strängar på gitarrerna..." Stalin & The Drinkers hade lite problem ett tag, för varenda gång vi skulle stämma gitarrer så gick strängarna av. Så vi gick till Farbror Golmer som förklarade för oss att vi hade ställt in stämapparaten fel. Kul när man kan bjuda andra människor på lite underhållning...
"Det är en sak att snubbla över en katt, en annan sak att snubbla över ca 70kg hund!" Finns bara en sak att beskriva det med: Tjackis! Helvete vad jag snubblade över den hunden, hela tiden, konstant, och det var ju en Grand Danois-hane, men han visste hur man var i vägen och hur han skulle göra för att välta mig...
"Kvällssol och bil i diket, inväntar snäll morbror med traktor, check!" Förra vintern hamnade jag och syster i diket med mammas bil, då var det bara att ringa till snälla morbror så han fick komma och dra upp oss.
"Kul att jag ALDRIG lär mig att jag inte ska gnugga mig i ögonen när jag smörjt in mig med solkräm, svider som fan!" Måtte jag ha lärt mig detta till i sommar, för det svider verkligen sjukt mycket!
"Har förlåtit Anna för alla muppigheter (i alla fall för tillfället) då hon nu på morgonen fixat kaffe medans jag duschat och nu är hon och handlar laktosfri mjölk till mig, Söt-Smurf! Nu ska jag nog kräva en fotmassage också." Smurfen hade "missat" (jag hävdar att hon hade undanhållit information) om att Texas Terri skulle spela i Skövde och jag blev sur, eller ja, arg när jag upptäckte spelningen. Ringde till Anna för att skälla på henne, men hon fick en utskällning på mobilsvaret då hon inte svarade. Men när hon pysslade om mig så förlät jag henne såklart!
"Imorgon ska jag och C handla, för då får vi pengar. Känns bra att affären vi tänker besöka är Butik Gröna Skylten XD" Butik Gröna Skylten känns ju helt klart som det rätta stället att gå till när CSN kommer!
"Josen har nu utnämnt "kom igen Lena" till min låt, fast då är det så klart KOM IGEN SLIIDA som gäller, skumt, men jag gillar Josajävel!" Det här var i somras, helt underbart, jag, Josajävel och Smurfen gick och tjötade om låtar och kom fram till att Josajävel och Smurfen hade varsin (Woesephine med Eddie Meduza och Snälla rara söta lilla Anna med Ronny & Ragge) och Idas sommarvisa var väl inte så jävla ball, så Josajävel gav mig en ny låt. Hon hävdade att jag skulle lära mig texten, men det har jag inte gjort.
"GAH! Det och Animal och blommig falukorv och te i stora stora mängder" Jag har ingen aning om vad detta handlar om men det låter ju underbart!
"Åker bil, invasionen är nära" Bilade ner till Hellfest i Frankrike sommaren 2009, även kallat vi invaderade Frankrike
"Åker danskbrojäveln, nu intar vi europa, slutstation Frankrike där sambandscentral kommer upprättas. Okontaktbar i ungefär en vecka, sambandscentralen kommer vara berusad." På väg till Frankrike och den stora invasionen. Mötet med lokalbefolkningen gick bra för vissa av oss, och mindre bra för andra av oss, men kul var det!
"Tjackis är min svans och jag ska städa ur mitt rum, det här kan bli spännande" Ja, försök själva att städa medans ni har en Grand Danois-hane som är så jävla nojjig över att bli lämnad ensam så han väljer att följa efter som en jävla svans! Snubblade väl över honom ett par gånger den dagen...

Jag och sötaste Tjackis, R.I.P. du puckade slemboll...



Man blir glad när människor skriver roliga saker om en

Fick precis ett meddelande om att jag och Mozilla var inskrivna på eventet för lördagen, och jodå, där fanns allt en finfiner beskrivning av oss. Man blir glad när människor skriver roliga saker om en:
"DJ-duon Lida Von Suffercity och Mozilla, finns bara ett ord som beskriver deras djset: ett-två-tre-FULLT ös. För att förklara på ett enkelt sätt båda tjejerna är från Skaraborg och det säger väl allt..."
Ska man bara se till att leva upp till det på lördag, men det ska väl inte vara nåt problem. För vi är från schlätta, och det säger ju allt, eller hur? Tror vi tar en skön låt på det så man kommer in i röjjet!

30 things about me

Fick en utmaning på nylleboken av herr P att skriva 30 saker om mig själv, men jag tänker fan inte översätta till svenska nu när jag skrivit det på engelska! Tvåspråkighet är bra, helst ska man kunna fler, behöver ta tag i mina språkstudier tror jag allt. Kan ju inte gå runt och bara kunna två språk ordentligt heller.

 

1. I recently cut my hair quite short

2. I was born in 1985.

3. I have a GOD and his name is Lemmy.

4. I was born in Lidköping, aka SufferCity.

5. I like knitting, which gives me "old-lady-points"

6. I truly enjoy punkmusic, and with that I DO NOT MEEN GREEN DAY!

7. I do not own too many books, I just don't have enough bookshelfs.

8. I once had a dog, a great dane, named Tjackis, and yes, the name truly described him well.

9. I would never be a great housewife.

10. I am a celebration of retardation if you ask some people.

11. I have a cat that's living at my parents place and who was born i Moscow, Russia.

12. Yes, I am a leftie

13. My goal is to get a phd at least

14. The first thing I do in the morning is to turn on some music, and yes, I meen before I get out of bed.

15. I enjoy drinking beer with friends, and sometimes get hilariously drunk

16. I smoke

17. I believe that Bettie Page is one of the most beautiful and sexiest women that ever existed

18. I get really angry over politics, their thoughts and things they do

19. I also get angry when the population makes, what I believe is, wrong choices, so angry that after last election in Sweden I had friends that realized that it wouldn't be funny to talk to the and didn't do so for a week until I calmed myself down a little bit

20. I like old, mostly american, cars

21. I really enjoy writing and want to work more with that

22. I'm in love with Sheldon Cooper

23. I don't feel comfortable being around too much new people, unless it's workrelated.

24. There's this band called Stalin & The Drinkers (no changing names!) were i play/played drums, if the band still exists, I don't think we're sure about that ourselves

25. I want to get more tattoos, no question about that!

26. I sometimes can be heard on radio, jabbering about music

27. If I could, I would like to be a tattooartist, but I can't draw shit, so I think I'll stick with my writing.

28. Maybe I am the only person who comes back from a week in southern France in the summer as pale as I was when I left Sweden, my skin doesn't get any colour unless it's ink

29. If you ask me, there is few things that is better than drinking beer in the sun by the lake home in SufferCity

30. I also have a big crush on Dylan Moran, but maybe even a bigger one on his character Bernard Black.


Alla borde vilja ha muffinsformar

Vem vill inte göra dödskalleformade cupcakes? Jag vill! Och att det dessutom medföljer beskrivning på hur du gör hjärnsubstans-frosting gör knappast inte det hela sämre. Med sådana här i köket skulle jag konstant vara på bakhumör skulle jag tro, mer zombie-muffins åt folket! Ni hittar dem här.

SCHLÄTTABRUUUDZ

På lördag blir det åka av! Då ska jag och Mozilla lira plattor på Babar i Örebro då det är minnesparty för Eddie Meduza, inte helt fel det inte. Och vi har självklart världens bästa namn på vår dj-duo, nämligen SCHLÄTTABRUUUDZ! Kan det bli bättre? Skulle inte tro det du! Eller som Smurfen uttryckte det förut: "Götteböllensschlörpapöse!!! Faan vad härligt!" Så om ni är i Örebro på lördag eller har vägarna förbi så tycker jag absolut att ni ska ta er till Babar och ta en öl eller två eller tre och studera två glada töser bakom skivspelarna, check! Tror vi tar lite Eddie på det va?

DJ ALL NIGHT LONG!!!

Drog iväg till kåren för att hänga med Mozilla en sväng när det var fadder-kickoff, och vad händer? Jo, jag blir DJ för kvällen! Haha, hysteriskt roligt, Mozilla gjorde mig sällskap i dj-båset sen och där stod vi och rockade i ett par timmar. Kan säga att vi är sjukt grymma! En salig blandning av sköna låtar, och vi har dansat oss svettiga. Vi har bildat ett team som vi döpte till Schlättabruuudz, för det är ju precis det vi är. Vänta bara, vi kommer rocka skiten ur kåren i vår! Men nu är det dags att sova, har hört att det är en ny dag imorgon...
Och ja, jag har idag vintervägrat, är det plusgrader får man bära jeansväst! Fast björnfittan fick vara med på huvudet, bara för att den är så jävla ball, moahahahahaha!

Alla borde vilja ha en t-shirt

Åh, hur kan man tänka sig ett liv utan detta motto? Såklart alla borde vilja ha en sån här t-shirt, något annat existerar inte. Om det är någon som av någon oförklarlig anledning inte förstår så har ni inte läst världens bästa böcker, och då skulle man kunna tycka (läs: jag anser) att ni har problem och har missat något! Så om ni inte nu sitter och kräver denna t-shirt så går ni med en gång och inhandlar Liftarens Guide Till Galaxen av Douglas Adams, inte till biblioteket och lånar den, för den boksamlingen ska finnas i var mans bokhylla! Och att ha sett filmen gills inte! För er andra vettiga människor som förälskade er i t-shirten så fort ni såg den så hittar ni den här.

Personliga DJ'n vid namn Brorsan!

Jag har ju en kategori vid namn "Från min personliga DJ", men idag är det inte T-Benet som har varit framme, nu är det min käre bror. Och han är min personliga DJ han också allt, mycket fint som han har tipsat mig om genom åren. NU idag fick jag en länk till en låt på spotify, fy saten så bra den var! Och det bästa är att den låten är med på en skiva vid namn Girls Gone Rockin' och den sitter jag och lyssnar på för fullt nu, sjukligt bra!
Och låten min bror skickade till mig var den här med Etta James, tack för det tipset brorsan!

Finaste sättet att vakna

Blev precis väckt på ett underbart sätt, min älskade Smurfen ringde till mig och tjötade när hon satt på väg till studion i Jönköping. Saknar henne! Så nu har vi ägnat en halvtimme åt att diskutera igenom de senaste dagarna, typ, och tjötat i allmänhet. Ett väldigt fint och bra sätt att bli väckt på! Tror jag drar igång lite musik här nu, och får ju så klart välja någonting som är Smurfen.
Oh yes darling, I do think you're sexy...

Alla borde vilja ha...

Tänker nu starta en ny form av inlägg, och det är inlägg om saker och ting som alla människor borde vilja ha. Eller vissa saker kanske inte alla borde vilja ha, men då poängterar jag att det är JAG som vill ha sakerna, och inget som alla borde vilja ha. Vissa saker är inte till för alla, så är det bara. Men i alla fall, nu börjar vi med den här saken:
MY FIRST BACON!
Ett talande gosedjur format som en baconskiva, lät att alla borde vilja ha en sån! Jag vet massa människor som kommer göra precis som jag när de får syn på det här, nämligen hoppa till och ge ifrån sig ett litet falsettpip av lycka! (Josajävel och Slynan, ni vet vilka ni är...) Och baconet talar till dig, den säger "I'm bacon", kan det bli bättre? Man hittar den här om man inser att man verkligen borde vilja ha en sådan här.

I need my ink-injection...

Under mellandagarna for jag och Sis iväg på äventyr. Vi packade in oss i mammas bil och begav oss till Bibelbältet/Jerusalem/Jönköping för att hänga i tattoostudion med Smurfen och Paul, och nytt bläck blev det. Åh, detta älskade bläck!! Jag fick klart min på överarmen samt att jag fick mig en alldeles eminent enarmad bandit på underarmen! Tänk så lycklig lite bläck kan göra en!
En överarm och en underarm, helt fantastiskt! Här är de helt nygjorda, och just nu har de snart läkt färdigt på ytan så de ser lite skabbiga ut, haha, varför ska man alltid känna sig som en spetälska när tatueringar läker?
Men, det här var inte det bästa som hände i Jönköping! Nej nej, det blev skönt häng hemma hos Sis på kvällen, hon pluggar ju där, tillsammans med Smurfen och Paul, men det största av allt, OSKULDER TOGS OCH FÖRSVANN! Javisst! Min syster blev tatuerad för första gången, detta av världens bästa Smurf som nu går som tatueringslärling, och jag, jag blev av med min tatueraroskuld! Jag och Smurfen passade nämligen på att tatuera varandra, hysteriskt roligt, men jag tänker icke visa här vad det var som gjordes. Däremot kan jag visa hur otroligt professionell jag ser ut när jag gaddar genom att visa en bild som jag helt ärligt snor från min Sis.
Foto: Ällen Höög
Fullkomlig koncentration! Och om jag får säga det själv såg inte linjerna så jävla pjåkiga ut för att vara första gången någonsin som man höll i en tatueringsmaskin. Kanske skulle sikta på en karriär som tatuerare, lite synd bara då att jag inte kan rita för fem öre. Men Nåltagar-C säger att det säkert går att göra sig ett namn genom att vara en tatuerare som enbart tatuerar streckgubbar på folk, och det skulle jag säkerligen klara av. Kan berätta att jag igår försökte övertala Herr W att han absolut ville ha en hel sleave med bara streckgubbar gjord av mig, han skrattade glatt, vet dock inte om det var åt mig eller med mig, haha.
Så nu sitter man här och funderar på vad man ska hitta på nästa gång. Råkade försäga mig till Paul och tycka att vi kunde köra min armbåge, men det var innan han var nära där och sargade, vilket gjorde svinont! Jag funderar över sätt att komma undan, men Paul har nu bestämt sig: Min armbåge ska köras! Bara att bita ihop och ta en smörgås, för det finns bara en sak att inse: PAIN IS TEMPORARY, GLORY IS FOREVER.

MY LITTLE FUCKING PUNK PONY

Ja, så var det nytt år då, och jag valde att inleda detta med ny frisyr och ny hårfärg. Ska bli blond är planen, men är dock fjantrosa just nu, men Smurfen att jag är en Punk Pony, mer bestämt en MY LITTLE FUCKING PUNK PONY! Och det är fan inte fel det. Just nu känner jag av att det är plusgrader här i Örebronx och springer runt i lägenheten iklädd jeansväst och trosor. Är man white trash så är man, jag vill använda jeansväst utomhus och slippa tjocka jävla vinterjackor nu!!! Åh, vår, varför har du inte kommit ännu? När jag steg av tåget i Örebronx i måndags blev jag besviken när jag såg snön, på något sätt verkade min hjärna ha ställt in sig på att den skulle vara borta efter att ha varit hemma i nästan två veckor på Schlätta. Men icke då, för även om det nu är ett nytt år och jag tycker det är dags för den vita skiten att försvinna så envisas den med att vara kvar. Men nu är det plusgrader i alla fall och jag känner våren komma, om än så smått. (Ja, det kommer komma bakslag med ännu mer kyla, jag vet, MEN JAG IGNORERAR DET!)
Har för övrigt varit uppe hela natten och skrivit manus, eller ja, varit vaken och stirrat på manusprogrammet utan att skriva speciellt många ord. För tydligen är det så att jag behöver ha sömnbrist, en deadline och ett par liter kaffe i kroppen för att orden ska flöda. Kanske inte världens hälsosammaste skrivteknik, men fy sjutton vad bra det har gått att skriva idag! Vad det är för projekt tänker jag däremot inte berätta nu, kanske blir en annan dag. Nu ska jag däremot unna mig ett avsnitt av The Big Bang Theory och dreggla över min framtida man Sheldon Cooper!

RSS 2.0