Jävla mobilbloggande

Gick ju sådär bra med att mobilblogga igår då, men vafan, jag var på West Coast Riot och det var sjukt fint. The Specials, Flogging Molly, Dropkick Murphy's, Hellsapoppin Sideshow och JELLO BIAFRA! Var en stor lycka att höra den gamle mannen sjunga California Über Alles och Holiday In Cambodia live, jag är mycket nöjd!
Så nu sitter man här, en av Nåltagar-C's katter ligger bredvid mig och sover, jag har skrapsår på knäet efter en omkulltvältning igår, jag bakar cupcakes och spelar Eddie Meduza på högsta volym. Har hört att det gäller att passa på när C är på jobbet då hon hatar Eddie, men det gör inte jag! Fungerar alldeles utmärkt som soundtrack till bakandet må jag säga, blir hur bra som helst. Nu ska jag bara komma på ett bra sätt att frakta dem ner till Malmö imorgon, men jag tror jag ska försöka köpa lite tårtkartonger av konditoriet här bredvid, tror att det kan vara en riktig hit faktiskt.
Ikväll ska jag försöka få med mig C till Henriksberg för att titta på Vänsternäven. Och innan dess kan det nog tänkas bli lite öl på en filt i solskenet. Life is good!

Kuk-gröt

Så här ser det ut när min älskade Smurf ska äta gröt med banan. Fulhumor? Klart det är! Men vi älskar ju fulhumor, så varför gnälla?

CP-skor! Sitter vid busstationen och vänta...

dsc_0273 (MMS)

CP-skor! Sitter vid busstationen och väntar på min Terror-Ponny så ska vi ta en promenad, det är fint det! Även om det känns surt att det vr regn hela helgen och sen sol igår när man skulle tillbaka till fabriken, men men. Hoppas det är gött väder i Götlaborg på torsdag, för då är det West Coast Riot!


Trötters tös

Jaha, så hade perioden med den konstanta tröttheten börjat igen då = jag jobbar på el fabriko. Jag är inte gjort för att gå upp tidigt på morgonen, min kropp verkar aldrig vilja somna i tid och dessutom sover jag som bästa runt sju när jag ska stämpla in, vilket resulterar i en iida som konstant går runt med för lite sömn i kroppen.
Nu hemma en kortis, ta en dusch, försöka äta lite kanske om jag hinner, och sen blir det möte om personalen på FolkFest. Känner att min hjärna tagit en paus från det ett tag och jag är inte riktigt med, men det ska nog gå bra, ge mig några minuter bara så har jag kopplat ihop dom trådarna i hjärnan igen.
Och till detta blir det lite fin musikalmusik tror jag:

Såååå trött

Hur trött som helst är vad jag är. Hamnade i Tidaholm igår efter övertalning från Smurfen och Lollo då jag hellre tyckte att vi kunde gå på Texas Terri i Skövde, men icke det, det blev en tur till Tidaholm och Jokers. Fastnade med Rka och hjälpte honom sälja grejjer då han både sålde Snutjävel-saker och hade hand om scenen. Fick se Tidaholm by night också, kan berätta att det inte var mycket att ha. Jag och Yo-Hanna var onöjda och for till Skövde, för det tyckte vi var roligare. Hade dock fått höra att Smurfens lägenhet skulle vara tom så jag utan problem kunde sova där, men när jag kom dit låg det fyra småpojkar och sov. Krävde min rätt som gamling och förklarade att sängen i alla fall var min, sen fick dom sova vart sjutton dom ville.
Idag är jag trött som få, precis hemkommen från Skövde, lånade med mig Romance & Cigarettes från SmurfenDarling, så den tänkte jag mysa med nu.

Saker man gör när man har tråkigt, man lek...

dsc_0263 (MMS)

Saker man gör när man har tråkigt, man leker med tejp...


Kärlek i en busskur, jag och min älskade S...

dsc_0258 (MMS)

Kärlek i en busskur, jag och min älskade Smurf. Ikväll tvingar hon med mig till Tidaholm och Jokers, kan bli tokigt, kan bli galet, kan bli underbart.


Titta, mamma ler ju faktiskt lite! Ja, hur...

dsc_0228 (MMS)

Titta, mamma ler ju faktiskt lite! Ja, hur kan man inte bli glad och charmad av sina eminent dampryckiga döttrar?


Min syster har också dampryck. Jag tror at...

dsc_0235 (MMS)

Min syster har också dampryck. Jag tror att det kan bero på att vi båda två tycker det är skitintressant med lillskitens skolavslutning i stadsträdgården.


Mamma bara älskar att vara med på kort, sp...

dsc_0227 (MMS)

Mamma bara älskar att vara med på kort, speciellt när jag har dampryck. Dessutom har jag på mig mina cp-skor, mamma tycker dom är skitfula och skrattade rått och brutalt, så jag hämnas genom fulkort.


Donald Duck goes nazi

Gamla kortfilmer med Kalle Anka kan vara hysteriskt roliga, som den här satiriska filmen om nazismen och nazityskland. Dock har jag svårt för dom som inte förstår satiren och tror att den hyllar nazityskland, undrar hur mycket de missuppfattar i världen egentligen...


Det är tanken som räknas

Har spenderat kvällen med världens sötaste Terror-Ponny, massa prat, mys, en del öl, Terror rensade sin garderob, jag fick en kasse kläder, och jag lyckades tydligen göra en sjukt god sallad. Hoppas Terror njuter av resterna på jobbet imorgon, hihihi. Men jag tänkt att jag skulle vara assöt mot min Ponny och köpte med mig jordgubbar och choklad med marsipan. Jojo, en fin tanke kanske, så visar det sig att min söta Terror-Ponny är allergisk mot båda sakerna, men det är ju tanken som räknas. Men hon fick i alla fall en present av mig som jag köpte till henne igår, nämligen världens snyggaste nagellack, det blev hon i alla fall glad över.
Nu ska jag dö en sväng, fabriksslaveri imorgon igen, sen är det helg, den kan bli minst sagt spännande tror jag, eller jag vet inte, just nu är jag så trött så jag funderar på att gömma mig under täcket hela helgen och bara hata hela mänskligheten. Men jag ändrar mig nog imorgon skulle jag tro...

Tristessen kryper sig på. Efter en dag på ...

Tristessen kryper sig på. Efter en dag på fabriken känns det son jag aldrig varit härifrån. Fel. Efter tio minuter igår kändes det som jag aldrig varit härifrån. Inte mycket som har ändrats, men en sak har de gjort, de har infört mobilförbud! Så även om jag har handsfree och där med båda händerna lediga så får jag inte svara om någon ringer, vilket var ganska frustrerande igår när mamma ringde ett par gånger. Får väl gå runt i min egna fantasivärld då, och om någon vill mig någonting får ni ringa till fabrikens växel.


WEST COAST RIOT!!!

För vem fick idag tillbaka skattepengar? JO JAG! Vem har idag direkt efter den upptäckten bokat en biljett till West Coast Riot? JO JAG!!! Så jävla nöjd för tillfället är jag, OH HELL YEAH!!!
Ett av banden som ska ses är The Specials såklart!

Hysteriskt roligt att vara fabriksslav ige...

Hysteriskt roligt att vara fabriksslav igen, verkligen. Var den sedvanliga zombien i morses, man skulle kunna göra en zombiefilm med mig i huvudrollen.


Långfilmsproducenter

Idag har det varit en dagstur fram och tillbaka till Örebronx för pitchning av långfilmsmanus. Måste dock komma ihåg att påminna mig själv om att jag INTE ska få för mig att ta morgontåget upp, det går ju för i helvete 05.00! Men nu är det avklarat, det var inte så läskigt som jag trodde, får väl se om någon hör av sig längre fram, det vet man ju aldrig. Men jag kan ju säga att jag var sjukt nervös innan, har ju aldrig pitchat för producenter förut. Var dessutom osäker på hur mycket iida jag kunde vara utan att bli tagen för en komplett idiot, men jag fick höra att jag kunde fördela det på 50% iida, 30% manusförfattare och 20% universitets-iida, så det var nog det jag körde på, och det kändes bra. Tack!
Nu ska jag däcka, imorgon blir det första dagen på fabriken sen jul, ser inte fram emot att kravla mig upp ur sängen tidigt imorgon bitti. Ja, jag vet att jag tog tåget 05.00 i morses, men det klarade jag av den enkla anledningen att jag aldrig gick och la mig...

Dålig uppdatering

Varit lite krass uppdatering ett par dagar, men hävdar att det beror på att jag varit tvungen för att sansa mig lite i min hysteri över att vara i Lidköping hela sommaren. Har nu installerat mig i lägenheten (typ, väskorna är inte uppackade än), hunnit träffa massor med trevliga människor (Terror, Tysken, Flaggstången, M-Bus, Bror Min, Sis, Mamma, Pappa Dirty, Pop-C, Gobbfan osv) och även hunnit ta en tur ner till Götlaborg i lördags för att fira Nåltaga-C's 25årsdag.
Lördag kväll bestod även i att, när vi kom tillbaka till byn, studera finfina bilar på cruisingen och dricka sprit. Pappa Dirty gav mig en flaska rom för att han tyckte synd om mig då jag inte hade någon sprit efter att ha lyckats häva ut den på golvet på resecentrum, tackar vi starkt för, fint med extrapappor sådär. Jag har en väldigt snäll extra-pappa, det är ju en sak som är jävligt säker.
Just nu jobbar jag på att hålla mig själv vaken då mitt tåg upp till Örebronx går 05.00 och då jag känner mig själv rätt så finns det absolut ingen idé till att gå och lägga sig, bättre att hålla sig vaken, oh hell yeah!

Jag och min Terror-Ponny har det jävligt t...

dsc_0190 (MMS)

Jag och min Terror-Ponny har det jävligt trevligt med spriten, dessutom är vi jävligt snygga! Det här kommer bli en galen helg, det går inte att komma ifrån. Jag och min Ponny, det är det enda flickor vill ha, rosa fluff, sex och PONNYS!


Tre söta gd-flickor ute på landet, söta so...

dsc_0179 (MMS)

Tre söta gd-flickor ute på landet, söta som få är vad dom är. Har fått order av min Terror-Ponny att jag ska in till stan och leka med henne ikväll, och en order är en order har jag hört.


Finns det något vackrare? Äntligen är jag ...

dsc_0170 (MMS)

Finns det något vackrare? Äntligen är jag ute på landet hos mamma!


Götene är ju sjukligt spännande måste jag ...

dsc_0169 (MMS)

Götene är ju sjukligt spännande måste jag säga, står här och väntar på att min älskade syster yster ska komma och hämta mig. Hör faktiskt ett band som repar nånstans i bakgrunden, dock låter det jävligt platt och tråkigt, tror deras basist bara kan två toner...


Götene är ju sjukligt spännande måste jag ...

dsc_0169 (MMS)

Götene är ju sjukligt spännande måste jag säga, står här och väntar på att min älskade syster yster ska komma och hämta mig. Hör faktiskt ett band som repar nånstans i bakgrunden, dock låter det jävligt platt och tråkigt, tror deras basist bara kan två toner...


Jag HATAR Västtrafik! Kom till station med...

Jag HATAR Västtrafik! Kom till station med all jävla packning och insåg att 16.12 tåget inte stod med på tavlan. Ringde då C och bad henne kolla vad som stod på Västtrafiks hemsida, men där stod tåget med. Gick in till SJ och frågade vilket spår det skulle gå ifrån. Tanten i kassan berättar att det är inställt pga spårbyggen och att jag skulle tagit 16.08 tåget till Hallsberg. Jag ser att det fortfarande står inne på spåret, kastar mig ut från SJ så gott jag kan med all min packning, och klart som fan åker tåget när jag är en decimeter från dörren. Stressad som ett as tar jag mig in på SJ igen, och undrar varför i helvete det känns blött om benet. Jo, då har jag ju så klart lyckats slå av korken på min flaska med rom som sticker ut ur axelväskan när jag krånglat mig un genom dörren, så all sprit jag äger och har befinner sig nu på mig, mina väskor och stationsgolvet. Tanten på SJ säger att jag borde ta en swebus så jag får krångla mig till deras kontor och köpa en biljett. Tar sedan alla väskor och stressar bort mot bussen, möter tant M som jag mest svär åt för att jag är ju då måttligt förbannad, men kommer i alla fall med bussen i tid. Så nu sitter jag här på en jävla swebus till Götene där jag får byta till en annan buss, en resa dyrare än vad jag har råd med, jag stinker rom som nån jävla alkis utan att ha dryckit en droppe och inser att det kan ha hamnat rom över kläderna jag ska ha på begravningen imorgon då dom ligger i en öppen kasse. Ja, och så får jag ju se fram emot en nykter helg då, då jag inte har pengar till någonting, jag skulle ju dricka mun rom...


Packa lätt? Det vet jag uppenbarligen inte...

dsc_0168 (MMS)

Packa lätt? Det vet jag uppenbarligen inte vad det är, eller så kan det bero på att jag ska spendera nästan tre månader i SufferCity. Ska bli spännande att få med allt på bussen bara, men det går om man vill!


Årets glasögonbärare

Alla borde fan rösta på Lollo, gör det nu, hon är extremt het i sina glasögon, och faktum är att jag är det också, vilket verkligen gör att man borde rösta på henne.
Ni ser ju bara hur snygg och intelligent man blir med Lollos glasögon, så rösta här!

Packa packa packa

Jag sysselsätter mig med att packa ner stora delar av mitt liv i väskor, börjar bli otympligt och jag funderar på hur fan jag ska få med mig skiten på tåget. Men så går det när man ska spendera nästan tre månader hemma i Lidköping, det blir en del att plocka med sig, halva garderoben följer med i ett svep, en kasse skor, en bok eller två eller tre och en jävla massa annat.
Dock måste jag fundera ut vad jag ska ha på mig på begravningen imorgon, vädret säger till mig att en tunn topp funkar bra, min mormors aversioner mot tatueringar säger att det får bli långärmad polo. Polo kanske blir bäst, kanske inte behöver förarga mormor på morfars begravning, är nog helt fel tillfälle skulle jag tro.
I eftermiddag är jag Schlätta Bound, jag längtar!

Bastu

Det är en bastu på balkongen, om man sitter där för länge får man värmeslag. Själv orkar jag för tillfället inte tänka, eller, jag har andra saker i huvudet än, nej, fan, kommer inte på, men jag går omkring med långfilmsmanuset i huvudet. Ja just det. Varmt är det, jag ska ta en piggelin ur frysen (varför har jag utvecklat laktosintolerans?), men piggelin är ju faktiskt gött. Har hört att det ska vara en hit att mixa piggelin och tequila, det måste jag testa i sommar.
Har hört att det vankas öl ikväll, kan nog bli väldigt trevligt.
Jag bara häver ur mig skit, en oändlig ström av det, men så är det, never stop för fan. Imorgon är jag Schlätta Bound, längtar, träffa mamma och syrran imorgon, men på fredag kommer jag gråta floder på begravningen. Han fattas mig!
Nu ut i bastun.

Skämtar DN?

Här sitter man och läser på DN's hemsida innan man planerar att sova, och man hittar något som känns som ett skämt, om inte annat så fick det mig att skratta. När jag läser listan över vilka nationaliteter och kända namn som har funnits med på fartygen mot Gaza så finner jag en väldigt spännande person, eller ska jag kanske kalla det ett spännande och humoristiskt namn som när det sammankopplas med personens sysselsättning blir hysteriskt roligt. Från Tyskland fanns nämligen vänsterpolitikern Inge Höger med på ett av fartygen. Jag tror knappast detta är ett skämt från DN's sida, men jag uppskattar det ändå, jag behövde få le lite mitt i allt läsande om all idioti som sker just nu.
Ni hittar inlägget hos DN det här.

Repris

Jag kör den igen, mest bara för att jag inte visste hur aktuell den skulle bli senast jag satte in den. Enough said.

R.I.P. Dennis Hopper

Ska alla trilla av pinn nu helt plötsligt? Nu har även Dennis Hopper försvunnit, och för mig betyder han främst en sak: EASY RIDER! En av världens enligt mig bästa kultrullar, se den om ni inte har gjort det.

Långfilmsmanus

Jag fick godkänt på mitt långfilmsmanus, mycket nöjd!
Det var nog ungefär allt jag ville säga, ja, och så detta att det är mycket hårdare att ge någon ballongfingret än det "vanliga" fingret, kom ihåg det.
Foto: Andreas Lundgren

Examination

Ska iväg på examination på mitt långfilmsmanus nu snart, är faktiskt lite nervös, vet inte alls vad herr examinator tycker om det. Men men, det blir nog bra, jag har skrivit det i alla fall, och det är jag väldigt nöjd med. Vägrar dock ta en promenad ner till universitetet, för jag kommer enbart bestå av en hög med svett när jag kommer fram, vår balkong är just nu som en bastu. Gött att solen är framme, men det vore ju kul om man kunde andas också.
Nervöst svammel? Kanske.

Going smooth

Så hade man varit och pratat kortfilm då, en del prat om manuset, en del prat om filmen i allmänhet, en del prat om långfilmsmanuset, nästa veckas pitchning och annat tokigt. Gött mos. Nu blir det en slappardag innan jag ska iväg på examination för mitt långfilmsmanus ikväll.
Har gått runt och lyssnat på Hank III hela dagen under transportsträckorna, fasen vad bra det är! Alla som inte känner till honom borde kolla upp honom, och så kör vi en låt med honom här såklart också. Nu börjar man se fram emot att ha en hillbilly-fest i sommar, hängselbyxor och halmbalar i en lada med stora mängder alkohol, kan det bli bättre?

HIghwaymen

Idag var det denna låten som satt i mitt huvud när jag vaknade, tror det kan bero på allt tokdansande det har blivit till den här låten. Nu blir det snart att dra in till stan och diskutera mitt kortfilmsmanus, check!

RSS 2.0