Bombhotad håla?

Började asgarva tidigare idag när jag fick se denna länk upplagd av sis på nylleboken ihop med kommentaren: "Vem orkar spränga en liten stad som Lidköping? Vad ska dem finna?? Troll??"
För det är ju så sant som min syster säger, vem i helvete skulle vilja spränga Lidköping? En liten jävla stad på västgötaslätten som främst består av bönder, raggare och förvirrade småbarnsfamiljer, på ett ungefär. Och sen att personen/personerna som får för sig att placera en "bomb" i hålan dessutom bestämmer sig för att placera den i västra hamnen är ju verkligen förvirrande. Vad fan vill de spränga där? Kol&Koks? Det är ju för fan mest bara kolhögar där! Visst, ett enstaka lastfartyg kanske, men sen är det fan inte mer. M-Bus hade en teori om att de ville spränga reningsverket, det ligger inte alltför långt därifrån, så det sprids bajs över hela stan. Det vore iof en syn. Sis hade en teori om att någon inte tyckte att sjön inte var tillräckligt stor, men den personen som tycker det kan inte ha alla hästar hemma. Vänern inte tillräckligt stor? INSER NI HUR JÄVLA STOR DEN SJÖN ÄR ELLER??? Jag däremot hade en teori om att det var en religiös extremistgrupp från valfri religion som har bestämt sig för att starta krig mot de degenererade raggarna, motorgårn är precis som reningsverket inte heller den speciellt långt ifrån "bombens" placering. Men sen, sen förstår ni, så fick min syster en snilleblixt: Det är ju såklart kommunen som placerat ut "bomben" för att få bort raggarna! Så måste det ju vara! För Lidköpings kommun har ju någon form av hybris och tycker det behöver byggas en satans massa moderatlägenheter (läs fancy schmancy nybyggnationer med sjöutsikt, inte fan arbetarkidsen som har råd med dem) och som när planer på att bygga dessa i, barabapara (min form av trumvirvel, fatta trögo), VÄSTRA HAMNEN! Men då det existerar ett stycke raggarkåk och ett par småindustrier i denna del av staden så måste de ju förpassas till någon annanstans, helst långt ut av bara helvete bland åkrarna skulle jag tro. Alltså raggarna som ska placeras ut nånstans långt ut åt helvete, småindustrierna hittar de nog ett annat, mer "centralt", område till. Så vad gör man då? Jo, man placerar en "bomb"! Och det är raggarna som är det primära målet, de framtida innehavarna av moderatlägenheterna kan kanske tycka att ett gammalt gjuteri är lite pittoreskt och småstadstrevligt, men inte raggarna, de måste ju väck. Denna "bomb" är således placerad där av kommunen som tror att de som lider bostadsbrist i Lidköping är höginkomsttagare som vill gå i pension och skaffa sig en asdyr lägenhet där de kan sitta på sin inglasade balkong och pilla navel hela dagarna medans de tittar ut över den gigantiska sjön. Och så var dagens "bomb"-mysterie löst!
(Använder mig av "bomb" istället för bomb då jag inte vet om det faktiskt är en bomb ännu, de har liksom inte riktigt kommit fram till den än...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0